Experimenteel vaccin

De vaccinatie gaat van start, massaal, collectief en nagenoeg verplicht. Zonder vaccin ben je zo meteen een 2e rangs burger en doe je niet meer mee. Reizen, werken, evenementen, ga zo door, je kunt het vergeten als je niet meedoet. En waarom? Laten we even een paar zaken samenvatten:

Er is, zogenaamd, een levensgevaarlijk virus onder ons. Daar is geen enkel bewijs voor maar dat even terzijde. Ziekte en sterftecijfers wijken nauwelijks af van een jaar met een fikse griepgolf. Zoals ik al eerder met officiële CBS cijfers aantoonde: sterftecijfers lopen op na maatregelen. Het is, in ieder geval, zeker niet zo dat er maatregelen worden getroffen aan de hand van sterftecijfers.

De farmaceutische industrie maakt massaal winsten, en totaal zonder risico. De giganten hebben tenslotte afspraken gemaakt met overheden dat zij nooit aansprakelijk gehouden kunnen worden voor de gevolgen van de vaccins. In vele landen is dat zelfs opgenomen in de wetgeving. Als het mis gaat dan betalen de overheden, wij dus, van onze belastingcentjes de schadevergoedingen. Gigantische winsten binnen harken en geen risico lopen, zo simpel is het.

Wij zijn massaal het Mexicaanse-griep-debakel alweer vergeten!

Ervaren virologen waarschuwen steeds vaker maar worden door Main Stream Media genegeerd en de Sociale Media puilt uit van censuur. Big Pharma en Big Tech gaan hand in hand in het grote bedrog. Het is bijzonder vreemd dat het niemand lijkt op te vallen dat een belangrijke spil in het hele verhaal diep in beide industrieën genesteld zit.

Maar als klap op de vuurpijl, en ik denk dat weinig mensen dit weten, het vaccin van Pfizer is experimenteel: Nee, geen “verzwakte ziektekiem”, nee, geen beproefde methode. We worden ingespoten met een mRNA-vaccin (messenger RNA). Simpel gezegd is dat een klein beetje RNA waarmee een reactie van ons eigen DNA wordt ontlokt dat vervolgens moet muteren en daarop moet ons imuun-systeem reageren.

Ja, je hoort het goed: ons eigen DNA wordt gemuteerd, je zou kunnen zeggen geprogrammeerd, en ons imuun-systeem gaat daar tegen vechten. Diverse wetenschappers hebben al gewaarschuwd dat een golf van auto-imuun-ziekten op de loer ligt. Niemand weet precies wat dit gaat veroorzaken; zelfs de fabrikant niet.

Maar ja, dan zijn de kolossale winsten al geboekt, de premies al uitgereikt aan de aandeelhouders en de brokken zijn voor de overheden ( lees burgers ). Dubbel genaaid zouden we kunnen stellen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.