COVID-19 BESTAAT NIET!

Ik ben er klaar mee. Ik heb er genoeg van. Iedereen, zelfs de grootste critici willen correct blijven: “Ik wil niet zeggen dat het niet bestaat maar …“.

Ik zeg het wel en met reden. Men heeft inmiddels 10 maanden de tijd gehad om het wetenschappelijk, medisch en juridisch bewijs te leveren dat COVID-19 niet alleen een bedreiging vormt voor ons maar überhaupt BESTAAT en heeft gefaald daarin.

Niemand, geen enkele wetenschapper heeft het bewijs geleverd. Geen enkele onderzoeker heeft de Postulaten van Koch met succes uitgevoerd (of de revisie Rivers, als je wil). Sterker, geen enkele wetenschapper is er in geslaagd het virus te isoleren dus de Postulaten kunnen niet eens uitgevoerd worden. Zelfs de PCR test is ontworpen op basis van een digitale code, niet op basis van een virus.

In de juridische wereld heet dat: “Men heeft gefaald causaliteit aan te tonen.“. In een rechtszaak zou dan ALLES wat daarna komt niet eens bekeken worden, niet eens behandeld worden. Sterftecijfers? (Die niet afwijken van griep-cijfers in andere jaren) NIET RELEVANT! Maatregelen om zwakkeren te beschermen? (Waartegen?) Niet relevant. Mondkapjes? 1,5 meter? Kroegen eerder dicht? Winkelwagen verplicht? enz, enz, enz. Allemaal NIET RELEVANT want de basis ONTBREEKT.

Ik kan nog wel een tijdje doorgaan maar het is allemaal NIET RELEVANT want COVID-19 BESTAAT NIET!

Ik smeek de critici: Zeg het WEL! Zeg dat COVID-19 NIET BESTAAT omdat het bewijs hiervan ontbreekt, zelfs na 10 maanden! Ik smeek Willem Engel: Focus je rechtszaak hierop want al het andere is NIET RELEVANT. Ik smeek juristen en advocaten in Nederland: Maak dit je stokpaard want dan is al het andere NIET RELEVANT. Ik daag alle politici uit om deze vraag te stellen: Toon aan dat COVID-19 bestaat en dan praten we verder!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.