Zoveelste bewijs van FAKE pandemie

Een jaar geleden kwamen de eerste plaatjes al naar boven:

De Amish hebben geen (last van) Covid-19 omdat zij geen TV kijken. Duidelijk is dat hiermee bedoeld wordt dat ze geen nieuws kijken en zich niet mee laten slepen in de angst-campagne van de overheid en media. Natuurlijk vallen de factcheck-sites hier meteen overheen: Amish communities have been affected by COVID-19 pandemic. Prachtige verhaaltjes die het beweerde moeten ontkrachten. Achteraf vergeefs, zo blijkt:

De Amish, zo blijkt uit dit filmpje, hebben zich niet laten leiden door angst. Ook hebben ze zich een aantal zaken heel goed gerealiseerd: “We laten ons niet testen. Dan krijgt de overheid ook geen macht over ons.“. De Amish zijn gewoon doorgegaan met hun leven. Geen mondkapjes, geen 1,5 meter afstand. Ze kwamen tezamen in de kerk en dronken wijn uit een gezamenlijke beker.

We hebben corona niet ontkent. We hebben het gewoon geconfronteerd.

De journalist geeft schoorvoetend toe: “Er zijn niet meer doden onder de Amish dan op plaatsen met strenge maatregelen. Sommigen zeggen zelfs minder.“.

Het zoveelste bewijs dat we met een MEDIA-VIRUS te maken hebben. Had de hele wereld maar hetzelfde gedaan en de WHO, de overheden en de media genegeerd. Dan hadden we hoogstwaarschijnlijk een gewoon griepseizoen gehad en er in mei 2020 al niet meer over gepraat.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , . Bookmark de permalink.