Covid is peanuts

Heel even niks van me laten horen maar dat had een reden. Ik lag in de lappenmand. Ik heb een paar dagen bed gehouden. Flink ziek. Wat ik had? Gewoon, een griep, denk ik. Oh nee, die bestaat niet meer. Maar het voelde toch echt hetzelfde. En NEE, ik heb me niet laten testen. De zin daarvan ontgaat me volledig. Het geeft deze overheid alleen maar meer macht over me als ze een positieve test registreren.

Overigens is de CDC (Centers for Disease Control and Prevention, zeg maar de RIVM in de VS) niet meer zo blij met de PCR-test. Het blijkt dat de huidige test niet zo goed het verschil ziet tussen Corona en Influenza. Dus zou mijn griep waarschijnlijk als “positief” worden aangemerkt. Hee, is dat de reden waarom er geen griep meer is? Lang verhaal kort: ik was er een paar dagen uit en ben weer langzaam op krachten aan het komen. Dat duurt ook nog een paar dagen. Peanuts eigenlijk.

Tja, dat is een van de eerste video’s die ik kijk als ik uit mijn bedje ben. “De hele Covid is Peanuts“. Nou ja, peanuts; Voor de jongeren bedoelt ie dan, denk ik. En voor mij? Man, leeftijd 58, BMI 40,5, onderliggend lijden: Cara, Astma. Ik heb alle indicatoren om op de IC te komen liggen. Maar voor mij was het een flinke hap, extra gezouten, peanuts, zullen we maar zeggen. Geen dokter nodig, laat staan ziekenhuis of IC. Gewoon proberen te blijven drinken, vitamine-pilletjes erin, een paar pijnstillers en uitzieken.

Diederik Gommers ontdekt hetzelfde als ik: het stelt weinig voor. Maar voor mij is er geen verschil in de wereld voor mijn ziekte en voor Diederik lijkt het einde OMT carrière. Dat zal niet lang meer duren.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.