In 4 simpele stappen van CORONA af

Iedereen vraagt het zich af: Hoe komen we hier uit? Hoe komen we van de maatregelen af? Hoe komen we uit de “coronacrisis”? Het is vele malen simpeler als je denkt. Ik ga je uitleggen hoe we samen uit deze impasse komen, in 4 simpele stappen:

Stop met het gebruik van de QR-code, Corona Toegang Bewijs, Social Credit System of hoe je het ook wil noemen. Dit systeem doet maar één ding: het beperkt ons in onze vrijheid en we laten het gebeuren. Gebruik het gewoon NIET! Gooi het van je smartphone af en negeer het.

Stop met testen! Men kan je niet verplichten te testen. De RT-PCR-test is bijzonder slecht, niet bedoelt voor het testen van gezonde mensen, de parameters zijn niet goed bepaald, het zegt NIETS over “besmetting” en het voegt niets toe. Ben je ziek, blijf in bed (doe je toch wel met een flinke griep) en ziek het uit. Ook dan voegt het NIETS toe om je te laten testen. Dat beperkt je potentieel alleen maar in je bewegingsvrijheid.

Stop met het dragen van een mondkapje! We weten inmiddels dat dit ding NIETS doet tegen een virus. Het is als een Heras hekwerk tegen muggen. Zelfs onze politici geven toe dat het eigenlijk geen medische functie heeft. De draagplicht is bedoeld om ons “gedrag te veranderen”. Vul desnoods een eigen verklaring uitzondering mondkapjesplicht in als je bang bent voor een bekeuring.

Stop met die experimentele injecties. Er zijn meer vaccinatie-doden dan corona-doden. Het doet niets tegen de verspreiding. Het heeft geen effect op de zorgbelasting. Sowieso is het zogenaamde corona-virus niet anders als de seizoensgebonden griep: ongevaarlijk voor gezonde mensen en zeker kinderen. De vaccinatie-agenda van onze overheid heeft NIETS te maken met volksgezondheid.

Het is nog niet te laat! We hebben nog geen vaccinatie-plicht in Nederland maar het zit er aan te komen. We hebben nog geen verplicht Social Credit System in Nederland maar ook dat komt er aan. Als we nu massaal deze 4 stappen volgen zijn we binnen een paar weken weer helemaal terug bij normaal. Dan zijn de maatregelen volledig weg en die men nog wil behouden zijn niet meer te handhaven. Dit systeem werkt alleen maar met onze medewerking. Trekken we die medewerking collectief in dan valt het om, verdwijnt het als sneeuw voor de zon.

We worden nu al bijna 2 jaar beperkt in onze normale vrijheden. Al deze maatregelen hebben je nooit vrijheid gegeven maar hebben alleen maar je vrijheid beperkt. Gebruik je “boeren fluitjes verstand” en laat je niet in de mailing nemen. Leg de propaganda langs je neer. HET STOPT ALS WIJ ERMEE STOPPEN!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.