Oostenrijk bijt de spits af

De vaccinatieplicht binnen de EU is een FEIT. Ik voorspelde het al in april vorig jaar maar ja, ik ben een WAPPIE, toch? En let wel: ruim 80% van de parlementsleden stemde VÓÓR, in het land waar het Nazisme werd geboren.

Minister van Volksgezondheid Wolfgang Mueckstein noemde de plicht donderdag ‘een grote en voor het eerst ook een blijvende stap’ in de strijd tegen het coronavirus.

De BULLSHIT viert hoogtijdagen. De propagandamachine loopt gesmeerd. Joseph Goebbels zou er trots op zijn geweest: de strijd tegen het coronavirus. ZUCHT ….

En het mag (van Europa), zo kopte de onze eigen Telegraaf al op 8 april 2021. Het Europese Hof sprak zich uit in een casus die al jaren duurde, precies op het moment dat alle landen van Europa het begin hadden gemaakt met een grote prikcampagne. Maar als je de coördinatie ziet in al deze “toevallige” zaken dan ben je een WAPPIE.

Het Parool kopt: “Spanje beschouwt corona voortaan als griep“. Maar een foto erbij van een paar mensen die daar nog met mondkapjes lopen en het artikel somt nog een paar angstaanjagende sterftecijfers op. De angst moet er vooral in blijven.

Een vergelijkbare PLICHT gaat er ook in Nederland komen, als het tenminste aan Rutte en Kuipers ligt. In de Tweede Kamer geeft Ernst Kuipers schoorvoetend toe dat hij al wist, tijdens de maatregelen vorig jaar, dat ze geen effect zouden hebben. Maar hij trok niet aan de bel. Mark Rutte zag zijn ideale Minister van Volksgezondheid in Kuipers. “Als je zo kunt liegen wil ik je wel als Minister (van propaganda) aan mijn zijde“, moet hij gedacht hebben. Adolf Rutte heeft zijn Joseph Kuipers gevonden.

Maar terwijl de wereld verder instort zijn de mensen bezig met Ali B en Marco Borsato. Debatten in de Tweede Kamer worden door een paar duizend mensen bekeken. Het “Voice schandaal” breekt door de 6 miljoen, in een paar uur. De burger heeft zijn prioriteiten duidelijk anders. Ons land is reddeloos verloren… Zelfs Robert Jensen besteed er een hele show aan. Hij verliest vandaag een trouwe kijker in mij.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.