9/11 revisited

Het is alweer meer als 20 jaar geleden toen de wereld geschokt werd door het nieuws over het World Trade Center. Het werd gebracht als een terroristische aanslag georganiseerd door mannen met baarden vanuit een grot in Afghanistan maar inmiddels weet iedereen, die het wil weten, wel beter. Toch zijn er nog altijd mensen die het narratief geloven, volgen en alle verhalen die anders vermelden naar het hoekje complottheorie verwijzen. Hoe? Ik heb geen idee. Er zijn zoveel bewijzen dat het overweldigend is inmiddels. Ik ga niet al deze bewijzen en aanwijzingen doorlopen. Daar kun je hele websites en 20 jaar mee vullen, ook dat weten we inmiddels. Ik zal me alleen concentreren op WTC7, het “Salomon Brothers Building”, net naast de 2 towers. Wat is daarmee gebeurd:

Is het mogelijk dat dit gebouw instort alleen door brand? Zelfs op Wikipedia, die toch voor het overgrote deel zich houden aan het narratief heeft het duidelijk over: “de enige stalen wolkenkrabber in de wereld die hoofdzakelijk door wilde branden instortte“. Nooit eerder en nooit meer. Vele experts hebben zich hierover gebogen en het is gewoonweg NIET MOGELIJK. Bij brand zal het stalen karkas gewoon blijven staan.

Experts kijken vervolgens naar HOE het gebouw instort:

Geen enkele twijfel hierover bij Danny Jowenko, een Nederlands expert op het gebied van “Controlled Demolition”: Het gebouw is gecontroleerd, met snijbranders en explosieven, gesloopt. Abreureport.com meld jaren later dat Danny Jowenko om het leven is gekomen bij een verdacht eenzijdig verkeersongeval. Zij denken dat hij vermoord is , in Nederland, door de CIA.

Dan het 3e en laatste bewijs en dat gaat over de regie; de kwade intent. De BBC doet die dag live verslag. Ruim 20 minuten voordat het gebouw werkelijk instort meld de BBC het instorten van WTC7. Als de livebeelden uit New York echter doorkomen blijkt het gebouw, op de achtergrond, nog gewoon overeind te staan. Wellicht ontdekt een regisseur de BLUNDER en de “verbinding met New York” is plotseling onderbroken:

Het hele verhaal rondom WTC7 rammelt aan alle kanten. Tientallen “factcheck” sites, die je met Google direct voor je neus krijgt, proberen het te ontkrachten met de meest onwaarschijnlijke (complot)theorieën. Maar de beelden zijn vereeuwigd. Ondanks omvangrijke propaganda en censuur blijven de beelden opduiken. Ook ik heb ze hier, lokaal, op de site gezet. Niemand die deze beelden, zonder gerechtelijk bevel, van het internet kan halen. En als we de conclusie kunnen trekken dat de gebeurtenissen rondom WTC7 niet kloppen komt het gehele 9/11 narratief op losse schroeven te staan.

Waarom kom ik hier nu mee? Waarom is dit nu zo belangrijk?

Zij die niet leren van de geschiedenis, zijn gedoemd hem te herhalen

Een wijs mens heeft dat ooit gezegd. Maar heel erg wijs hoef je niet te zijn om dit te begrijpen. Afghanistan (9/11 en Osama Bin Laden), Irak (de leugens rondom de chemische wapens) en Vietnam (de leugens omtrent de UUS Maddox in de Tonkin golf). Hoeveel leugens moeten er boven water komen voordat we er doorheen prikken? We staan aan de vooravond van een conflict met Rusland over de Oekraïne. Wederom worden er tal van leugens verspreid. Vladimir Putin wordt gedemoniseerd en ontmenselijkt. Het kwaad schuilt in het oosten. En de aandacht moet van de CoronaPlandemie worden afgewend. Trappen we er weer in? Gaan we er weer voor vallen? Ik hoop het niet.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.