5 keer zoveel kans op Covid als je geprikt bent

Volgens de UK Health Security Agency heb je 5 keer zoveel kans op COVID-19 als je 3 prikken hebt gehad:

Langzaam maar gestaag komen er steeds meer berichten binnen over de “gevaccineerden”. Maar onze overheid blijft het promoten; men blijft mensen pushen deze gifprik te nemen. WAAROM? Daar gaan de meest wilde verhalen over rond. Maar intussen beginnen we het ook te merken in onze directe omgeving. Mensen van onze leeftijd, altijd gezond geweest, sterven plotseling. Allerlei redenen worden gegeven van hartinfarct tot kanker dat zich in een paar maanden ontwikkelt tot dodelijke proporties. Maar NIEMAND durft op het overlijdensbericht te zetten “na vaccinatie“.

Ik heb er bewust voor gekozen om me niet te laten injecteren en ik laat me ook niet verplichten. Mijn lichaam is ONAANTASTBAAR (art 11 Grondwet) en IK accepteer ook géén “krachtens de wet te stellen beperkingen“.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.