Blijven lachen met dombos

Ik kreeg het filmpje toegestuurd. Zelf geen Social Media, weet je nog? Het was een openbare LinkedIN pagina dus toch ff gaan kijken.

Was natuurlijk allang bekend; al heel lang. Nu het wordt toegegeven lijkt het nieuws maar is het natuurlijk niet.

Het nieuws is dat meer en meer “schuldigen” van het corona-bedrog elkaar nu onder de bus gooien. Hun eigen straatje schoonvegen.

Maar wat me wel, in eerste instantie, verontruste waren de commentaren. Hoe is het mogelijk dat er nog steeds zo’n domme en onwetende mensen zijn.

Kan die propaganda een keer stoppen? Dat iets niet is onderzocht betekent niet dat het niet zo is.

Geweldig. Deze dombo wil dus naar een wereld waar alles wat beweerd wordt voor waar wordt aangenomen totdat het tegendeel bewezen is. Geweldige wetenschap ­čÖé

het is bekend dat vaccineren verspreiding beperkt. Alleen in welke mate is pas te zeggen als er gevaccineerd wordt.

Ongelooflijk. Het is zelfs algemeen bekend dat het NIETS doet t.b.v. de verspreiding. En de 2e: Zelfs als je jezelf hierin niet verdiept blijft dit een domme opmerking. Hee, jongens, allemaal vaccineren. We zien achteraf wel of het helpt ­čÖé

Verder vraag ik me af of er ooit beloofd is dat vaccinatie je minder besmettelijk zou maken?

Deze gladiool heeft werkelijk het hele CTB gemist ­čÖé

Een deel van die boodschap staat wellicht nog overeind: door vaccineren word je minder ziek (minder snel, minder erg)

Ongelooflijk. Dat mensen dit kunnen geloven en uitdragen. Inmiddels bewezen: je immuniteit (weerbaarheid) wordt minder van de mRNA prikken. Niet alleen voor COVID maar voor alle infectieziekten. Ergo: je krijgt makkelijker COVID en de cijfers tonen dat ook aan. Meer als 90% van de zieken en/of positief getesten zijn geprikt.

Minder erg? Totaal uit de lucht gegrepen. Het enige wat is aangetoond is dat je van de latere varianten minder ziek wordt. Niets met de prikken te maken dus.

Waarschijnlijk tast het ook je verstandelijke weerbaarheid aan dus.

Ik heb me laten vaccineren om MEZELF te beschermen. Verstandig blijkt achteraf. En nu weer. Positief getest na derde Booster, maar amper ziek.

Van hetzelfde. Waar haal je deze wijsheid vandaan? Ik haal er maar 2 zaken uit: minder virulente variant of een onbetrouwbare test; waarschijnlijk beide. Louis zei ooit: … och laat ook maar.

Ik kan er ook wel weer mee lachen. Het zal me jeuken. Ga je lekker laten prikken. Dan mag je op vakantie. Je doet het voor je oma tenslotte, of was het voor de ontlasting van de zorg? Niets, en dan ook werkelijk NIETS, blijft overeind van het narratief.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.