How dare you?

We kennen haar allemaal van het verwrongen gezicht in haar toespraak voor de VN: “How dare you?“. Hoe durven jullie? Het is het gezicht geworden van het “groene narratief“, de ClimateChange hoax. Een boos kind die ons allemaal moet laten geloven dat we haar wereld in ras tempo aan het kapotmaken zijn. Greta Thunberg, het symbool van onze slechtheid; het toonbeeld van haar onschuld, goedheid en strijd voor de “sustainable goals” van de VN. Het gezicht van de veronachtzaamde jeugd wiens toekomst wij aan het verwoesten zijn.

Onze eigen NOS bericht dat ze is “opgepakt” wegens deelname aan de demonstraties in Duitsland. Een gruwelijke foto van gemaskerde politieagenten die het onschuldige kind hardhandig afvoeren. HOW DARE YOU?

Maar in werkelijkheid is het wederom een show; een voorstelling voor de wereld in het kader van ClimateChange, Global Warming, Sustainable Goals of hoe je het ook wil noemen. Ik noem het gewoon bij de naam: The Great Reset onder leiding van het World Economic Forum. Een voorstelling die duidelijk een samenwerking laat zien tussen politie (overheid), pers en die “arme” Greta. HOE DURF JE?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.