Complot theorie

In gesprekken met “slapende mensen” hoor je heel vaak het argument: “Er moeten zoveel mensen bij betrokken zijn; dat kan niet; er gaat altijd wel iemand uit de school klappen.“. Dat lijkt een valide argument, als je oogkleppen op hebt. De werkelijkheid is namelijk dat er zovelen een boekje open gedaan hebben. Medici, statistici, politici, etc, etc. Denk maar aan dr. Paul Ellis Marik, dr. Michael Yeadon, dr. Rob Elens, dr. Hugo Daniels, dr. Robert Malone om maar een paar medici te noemen. Maar ook (oud) politici als Ronald plasterk en Thierry Baudet doen letterlijk een boekje open. Voor wie het nog niet ziet:

Wil je het wel zien?

Voor het eerst, bij mijn weten, doet er iemand in de top van de globalistische diplomatie een boekje open: Voormalig VN topman Călin Georgescu heeft een openhartig gesprek met Reiner Fuellmich. Hij doet een boekje open over de hebzucht die de VN regeert, de verbanden met het WEF en de VN, de invloed van oligarchen op het WEF en de VN; de club van Rome en waarom het rapport en initiatief “De grenzen aan de groei” gefaald heeft. Hoe alles gericht is op een arme, volgzame wereldburger en het vergaren van welvaart door enkele elite. Is er sprake van een complot? Oordeel zelf:

Kunnen we de ogen blijven sluiten voor dit soort getuigenissen. Kunnen we dit soort mensen met een lange en rijke diplomatieke carrière blijven demoniseren zoals Wikipedia inmiddels doet met deze man:

Verschillende persartikelen bekritiseerden Georgescu voor zijn pro-Russische uitspraken, sommigen beschouwden hem zelfs als de vertegenwoordiger van de Russische belangen in Roemenië.

Ook de eens zo gevierde advocaat Reiner Fuellmich, die de grootste autofabrikanten op de knieën kreeg tijdens de “sjoemelsoftware” affaire, is inmiddels ook benoemd tot “Conspiracy Theorist“. Zijn naam wordt niet meer genoemd op Wikipedia in verband met de sjoemelsoftware en ook bijvoorbeeld NU.nl noemt zijn bijdrage hierin niet meer. Een van de weinige pragmatische strijders in het wereldwijde bedrog wordt door velen, totaal onterecht, als een “GEKKIE” gezien.

De conferentie in Davos is weer ten einde. Het WEF heeft de volgende “opdrachten” en “instructies” verspreid onder politici, mediagiganten en CEO’s. Ook onze kabinetsleden. Zelfs de Tweede Kamer mag niet weten wat daar besproken is en vooral met wie. Rutte zegt dat er geen afspraken zijn gemaakt. Hij doet alleen maar ideeën op. Wie gelooft dat nog? Nogmaals:

Wil je het wel zien?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.