Complottheorie of samenzweringswerkelijkheid

Het is maandag en deze week gaan de zes belangrijkste kabinetsleden naar Davos. Het World Economic Forum (WEF) komt weer bij elkaar en dan gaan daar dus 6 Ministers naar toe (Premier, Financiën, Buitenlandse zaken, Sociale zaken, Defensie en Ontwikkelingssamenwerking). Nederlands zwaarste politieke afvaardiging ooit is vertegenwoordigd op een bijeenkomst van een organisatie die een wereldwijd plan uitrolt, genaamd “The Great Reset“. Of is dat een “complottheorie”?

LiegGriet Kaag kopt vandaag nog even in alle mogelijke media dat “complotdenkers onze democratie bedreigen“. Voor haar vertrek worden “complotdenkers” nog even in een zucht met “rechts-extremisten” genoemd, alsof ze synoniem zijn. Het is natuurlijk allemaal de schuld van die “antisemitische” partij Forum voor Democratie. Het wordt, volgens haar, tijd dat we politieke partijen die haar bekritiseren maar gewoon verbieden. En natuurlijk worden daar nog even “persoonlijke bedreigingen” aan toegevoegd.

We leven in een dystopische wereld waar zelfs politici zich absoluut niet meer schamen voor alle leugens, smaad en laster die ze verspreiden. En als een publieke omroep zoals Ongehoord Nederland dit onthult worden ze beboet en moeten van de zender geweerd worden. Alternatieve media zoals Blckbx en Jensen worden in de gaten gehouden, gevolgd en bezocht door geheime diensten en politie.

Maar dit zijn citaten uit een brief van het World Economic Forum aan Kaag:

De discussies zullen zich toespitsen op het vormgeven van beleid voor de post COVID-19 tijdperk onder het thema van de Grote Reset.

Het Forum (WEF) zal samenwerken met uw personeel om ervoor te zorgen dat uw deelname een belangrijke kracht wordt bij het vormgeven van de Grote Reset. Ik kijk ernaar uit u te verwelkomen in Davos.

Hoezo ComplotTHEORIE? Dit zijn citaten uit een brief die middels een WOB verzoek uit het archief van het kabinet is gekomen. En daar zijn er nog veel meer van.

De samenzwering is werkelijkheid, getuige de brieven uit het WOB verzoek, getuige de zware afvaardiging van ons Kabinet naar Davos. Hetzelfde Kabinet dat wegloopt uit de Tweede Kamer als de vragen vervelend worden. Een wereldwijde samenzwering van enkele steenrijke elite met de volgzame politici en media in hun kielzog. Dat is géén THEORIE! Hoe duidelijk moet het je worden uitgelegd?

De werkelijke “dreiging voor onze democratie” heten LiegGriet Kaag engeen actieve herinnering” Rutte.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.