Laten we samen de wereld wakker schudden

Hallo vrienden,

Deze week begon ik nieuwe inzichten te delen in mijn aankomende film, The Great Awakening. Bekijk hier een herhaling van mijn HighWire-interview – en een gloednieuwe trailer. Mijn interview met Del was een stap in het proces van bewustwording over de film.

Nu onze première op 3 juni nadert, heb ik je hulp nodig om The Great Awakening viraal te laten gaan. Samen kunnen we de wereld bereiken. Om het nieuws bekend te maken, kunt u onze officiële afbeeldingen gebruiken op sociale platforms die de vrijheid van meningsuiting ondersteunen en persoonlijke kijkfeesten organiseren (met speciale voordelen).

Scroll naar beneden voor meer informatie!

Dank u voor het opkomen voor de waarheid.

Mikki Willis
Vader / Filmmaker

P.S. Als je je nog niet hebt aangemeld voor de wereldpremière van The Great Awakening, gehost door onze vrienden op The HighWire, meld je dan vandaag nog aan voor de GRATIS livestream.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Plandemic met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.