Toekomst onzeker

De kleine berichten overheersen weer: Kabinet gevallen. Natuurlijk roept iedereen dat er snel nieuwe verkiezingen moeten komen maar het is zomerreces. Dat laat nog wel even op zich wachten, denk ik. We hebben dus weer een Demissionair Kabinet, wel wetende wat dit deed met de politiek de laatste keer. De nabije toekomst ziet er niet rooskleurig uit. De dag dat het zomerreces is begonnen? Het lijkt zowaar weer geplanned. De poppenkast is in topvorm, het toneel wordt perfect gespeeld. De BBB ziet kansen. Natuurlijk, de ware aard van Caroline is nog maar nauwelijks zichtbaar geweest.

Bieden nieuwe verkiezingen überhaupt kansen? Met de totale indoctrinatie van de pers? Komt er weer een prachtige NPO documentaire over Lieggriet Kaag op eenzame hoogte? Of is het deze keer Caroline die de volle aandacht krijgt? Ik ben benieuwd hoe het FVD weer verder geframed wordt. Krijgt Thierry nu zelf een bruinhemd aan of een klein snorretje? Dat mag schijnbaar allemaal. De PVV ruikt natuurlijk haar kansen op het asielbeleid; daar is het Kabinet tenslotte op gevallen. Maar heel veel andere ideeën komen daar ook niet vandaan.

“Minder Marokkanen” lijkt het enige melodietje te zijn wat Geert fluit.

Waarschijnlijk maar half realiserend dat dit precies in het straatje van de globalisten past gaat de trouwe OUD-VVD’er door met wat hij altijd gedaan heeft : Iedereen tegen elkaar opzetten. Niks constructiefs, geen mening over belangrijke zaken en als hij dan eindelijk lijkt op te komen voor de ouderen, tenminste in de campagne, stemt hij in de Tweede Kamer vrolijk vóór de bezuinigingen van de ouderenzorg en AOW. Rechts doet het traditioneel goed als mensen minder te besteden hebben. Rechts geeft de burger tenminste een zondebok. Maar de schuld ligt maar bij één kleur deze keer: bij groen.

Maar tot nog toe, zoals gezegd, heb ik het alleen over de “kleine berichten”, de nabije toekomst. Wie wordt de nieuwe puppet in het torentje? Of mag “geen actieve herinnering” Rutte het voor een vijfde keer gaan doen? De grote vraagstukken gaan gewoon door en worden prachtig in de media ondergesneeuwd door zinloos politiek gebrabbel.

Onze werkelijke toekomst wordt bepaald door de grote vraagstukken: De gestage invoering van de Europese Digitale Identiteit (Social Credit System) en de behandeling van de Central Bank Digital Currency (CBDC) oftewel programmeerbaar geld. Deze worden slechts door een enkel alternatief mediakanaal behandeld. De MSM heeft er nauwelijks aandacht voor, zeker nu niet. De leugens over ons milieu, of zoals het tegenwoordig genoemd wordt: “klimaatverandering“, want dan is het ontkennen of ontkrachten een stuk moeilijker. De maatregelen om onze PERS en Social Media verder te beteugelen zodat er nog minder kritische geluiden bij de burger komen. Dit alles gaat onvermoeibaar verder.

En Klaus keek en zag dat het goed was

Ja, ik ben pessimistisch. Want de gemiddelde burger interesseert het niet meer. De gewone man (of vrouw) zet de TV af als het weer over politiek gaat. “Ze liegen toch allemaal” hoor ik steeds vaker; of “maakt niet uit wie daar zit” en daar heeft men nog gelijk in ook.

Maar het ergste is wel dat de “man met de pet” zelf niet meer nadenkt. Zelf geen verantwoordelijkheid meer wil nemen. “Ze regelen het daar maar” wordt meer en meer gebezigd. De kudde schapen is mak, na jaren van list en bedrog. De kudde is murw, door tegenslag na tegenslag. De kudde is door een paar herders te besturen. Niet naar “links” en niet naar “rechts” maar stevig rechtdoor, richting 2030.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.