We MOETEN erover praten – vervolg

Natuurlijk had ik dit verwacht; het maakt een boel reacties los. Natuurlijk was mijn blog controversieel; zo was het ook bedoeld. De titel spreekt voor zich: “We MOETEN erover praten“. Dat is het enige wat ik wil. Momenteel zwijgt iedereen het dood. Op een of andere manier wil niemand het erover hebben, vriend en vijand. We praten er maar niet over; het is al erg genoeg. Ondanks dat lang niet alle reacties vriendelijk waren ben ik er toch blij mee; we praten er in ieder geval over; dat is wat ik graag wil en wat nodig is.

De reacties zijn overwegend kritisch. Veel gehoord: “Hoe weet je dat deze hartstilstand door de vaccinatie komt?“. En mijn antwoord is even eerlijk als gefrustreerd: “Dat weet ik NIET.“. Dat is het punt. Is het mogelijk? Daar is iedereen het wel over eens. Het zou kunnen. We kunnen het niet uitsluiten. Maar we gaan er niet naar kijken. Als het aan onze RIVM ligt sluiten we het op voorhand al uit en dat is juist verkeerd.

Natuurlijk, ik zou bijna zeggen “zoals gewoonlijk” klikken weinige lezers door op de linkjes. Toch zet ik er die niet voor niks in. Luister bijvoorbeeld naar een klein stukje van bedrijfsarts Alexander van Walraven in de BLCKBX uitzending:

Wat ik ook nog steeds een heel cruciaal punt vind hierin is dat de oversterfte, om maar een pijnlijk punt te noemen, nog steeds niet goed is onderzocht. En eigenlijk, medisch gezien, is er maar één ding wat je dan te zeggen hebt: Als laatste is geïntroduceerd die vaccins dus als er opeens een oversterfte is die correleert met het toedienen van die vaccins, zoals Theo Schetters ook heeft laten zien, dan zeg je tegen jezelf, als regering, dan is de oorzaak van de oversterfte die vaccins, tot het tegendeel bewezen is. Dan ga je als een gek dat uitzoeken …

De onderzoeken die we tot nu toe hebben van de mRNA vaccins liegen er niet om. We weten ook bijna zeker dat de oversterfte door de vaccins komt doordat er obductie onderzoeken zijn gedaan door pathologen. Die hebben bijvoorbeeld “moeilijke” doden, die dus onverklaarbaar dood zijn gegaan onderzocht en van die groep mensen bleek 74% te komen door het vaccin. Nou dat geeft al een hele duidelijke aanwijzing dat je daar als de wiedeweerga onderzoek naar moet doen, nog meer onderzoek, en ook eigenlijk het mRNA vaccin programma direct moet stoppen.

Dit is een arts, die daar ook nog eens staat namens een artsencollectief. Maar als dit op YouTube wordt gezet is de kans heel groot dat het er binnen één dag vanaf wordt gehaald. Laat staan dat hij zijn mening op de MSM mag tentoonspreiden. Het wordt weg gehouden bij de burger.

En lees mijn vorige blog nog maar eens goed terug. Nergens zeg ik dat ik weet dat deze hartstilstand zeker van de vaccins afkomt. Dat weet ik namelijk ook niet. Suggereer ik het? Jazeker, als zijnde een mogelijkheid. En juist die discussie moet op gang komen. We moeten er over praten. We moeten er rekening mee houden dat deze prikken mogelijk de oorzaak zijn van de oversterfte. Meer wil ik ook niet.

En ja, ook ik ben verdrietig. Weer een mooi mens minder. Weer een graag geziene kerel verloren gegaan. Maar deze overheid heeft lang genoeg geteerd op het verdriet van haar burgers. Het wordt tijd dat onze regering haar burgers in bescherming neemt. In plaats van de belangen van de grote farmaceuten.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.