We MOETEN erover praten

We zwijgen het dood, tenminste in de persoonlijke vorm. Uit respect voor de overledene en zijn familie. We praten er niet over. Ja, “hij is te jong heen gegaan“. Goh, “dat hadden we aan zien komen“. Maar niemand durft het te benoemen, zo lijkt het. En waarom niet? Is dit “respect” voor de overledenen? Is dit respect voor zijn omgeving? Ik vind van NIET. Ik vind het zelfs respectloos. Als vrienden en/of familie wil je toch weten waarom iemand is gestorven. Wie of wat er mogelijk schuld aan is. Dat is de meest menselijke, primitieve, basale, instinctieve vorm van overleven: leren van de sterfgevallen om je heen.

Ik kijk gisterenavond (uitgesteld) de uitzending(zie onder) van BLCKBX Today. Het duurt op YouTube maar 11 minuten; daarna gaan ze door op Rumble. Van YouTube wordt het namelijk verwijderd, met dit onderwerp. Een arts, namens een artsencollectief, brengt de vaccinatie-doden en -schade weer eens aan de orde. Even later krijg ik een bericht van een vriend: Roberto is niet meer. De laatste keer dat we elkaar spraken schreef ik er een blog over. Hij liep weg, noemde mij een wappie, een complotdenker.

Maar nu is hij niet meer. Een hartstilstand is hem fataal geworden. Ik bemerk een traan in mijn ogen. Voor het verlies van Roberto? Of omdat dit de zoveelste is waar we niet over praten? Ik denk allebei. Hartstilstand is inmiddels een welbekende bijwerking van de mRNA prikken. Zo heb ik in de afgelopen tijd meer mensen moeten wegbrengen. Niemand sprak dan over de oorzaak; niemand wil het blijkbaar weten.

Myocarditis, turbokanker, auto-immuunziekten, enz, enz. Er lijkt geen einde te komen aan de lijst. Op 23 februari vorig jaar schreef ik er al een blog over. Ik legde heel simpel de (over)sterfte tijdlijn (CBS) langs de vaccinatie tijdlijn, op leeftijd. De correlatie is schokkend.

Ik doorbreek mijn stilzwijgen

Ik heb het gehad. Ik ben er klaar mee. Ik weet dat door menigeen niet gewaardeerd zal worden. Wellicht kost het me vrienden maar dat proces was toch al bezig. Niet uit disrespect naar Roberto, zeker niet. Hij weet dat ik hem altijd gerespecteerd heb. Ook niet uit disrespect naar zijn familie, vrienden en bekenden. Eerder andersom. Uit respect voor Roberto MOETEN we het erover hebben. We moeten erover gaan praten. Het stilzwijgen van de overheid is al erg genoeg. Als wij er ook niet over praten volgen er nog meer. Het moet STOPPEN. Iedereen moet weten hoe gevaarlijk deze prikken zijn.

2 oktober start er weer een “booster”ronde. Radio, TV en Internet staan er vol mee. De reclamecampagne is weer in alle hevigheid losgebarsten. Gaan we weer “dansen met Jansen“? Ondertussen worden alle onderzoeken hiernaar gefrustreerd. De Parlementaire Enquête wordt uitgesteld. De wetgeving wordt er door gedrukt.

Maar wij mogen er niet over praten. Berichtgeving hierover wordt onderdrukt, gecensureerd. In wat voor een wereld zijn we terechtgekomen?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

(Vervolg)

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.