Geïnformeerde vaccinatiebeslissing

De nieuwe vaccinatieronde tegen het Sars-Cov-2-virus start waarschijnlijk maandag 2 oktober. Zo’n 4,8 miljoen mensen zullen dan volgens het RIVM in de derde week van september een uitnodiging krijgen om een prik te halen. Het animo lijkt niet heel hoog, maar toch wordt de druk weer opgevoerd om een volgende prik te nemen. Waarom eigenlijk?

Het Artsen Collectief is hier bezorgd over. Via dit artikel in de Telegraaf maken wij duidelijk dat een duidelijke risicoafweging nodig is. Alle voors en tegens zouden goed bekeken moeten worden om een besluit te kunnen nemen.

DOWNLOAD Geïnformeerde vaccinatiebeslissing

https://artsencollectief.nl/vaccinatiebeslissing-2023/

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.