BLCKBX is Great Reset?

Vandaag bereikte mij een opmerkelijk bericht: Blckbx stichting stond tot 12 april 2021 als stichting The Great Reset geregistreerd. Nu ben ik al jaren een trouwe kijker (en donateur) van BLCKBX en soms ook wel eens kritisch, zoals je kunt lezen op dit blog, maar dit bericht deed mijn wenkbrauwen toch ook even fronsen.

Uiteraard heb ik een en ander gecontroleerd bij de KvK en het klopt:

Ik heb echter geen idee wat de gedachte hierachter is. Martin Vrijland insinueert er vrolijk op los maar dat wil ik, tenminste zonder weerwoord, niet gaan doen. Daarom heb ik even contact gezocht met Flavio via WhatsApp. Omdat ik niet direct de “dubbele blauwe vinkjes” krijg heb ik ook via het contact formulier 2 vragen gesteld en vriendelijk gevraagd om contact. Dan is het dus even afwachten of BLCKBX, en het liefst natuurlijk Flavio persoonlijk, even wil reageren.

Vrij snel reageert Flavio gelukkig en hij heeft er zelfs een bijdrage over gemaakt op BLCKX:

Nou, hartstikke duidelijk en ik begrijp zijn uitleg ook als geen ander. Zelf heb ik zo’n 10 jaar geleden de Stichting 1 percent opgericht. Dat was niet zozeer om het 1% gedachtegoed uit te dragen maar domweg omdat het OM en Politie hun beleid zo noemden en daar vochten we tegen. Exact dezelfde gedachtegang dus.

Weer een misverstand opgelost, wat mij betreft. En NEE, volgens mijn bescheiden mening is Flavio GÉÉN “Controlled Opposition” voor zover zoiets al bestaat. Ik heb al meer betoogd op deze website dat we, als tegenstanders van het huidige beleid, samen moeten houden en niet elkaar moeten aanvallen. En wat ik daar tegen Dennis zei wil ik ook tegen Flavio zeggen:

Een tiranniek bewind heeft nog nooit een gedweeë volgzame burger uitgenodigd voor overleg. En met die gedachte sta ik ook achter [Flavio] want samen kunnen we misschien wel een debat forceren.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , . Bookmark de permalink.