Zand in je ogen

Niets is wat het lijkt en de Media (MSM) strooit ons alleen maar zand in de ogen. Berichten worden in de richting gedraaid van het narratief terwijl er totaal iets anders achter zit. 2 voorbeelden:

Zelensky is op bezoek in het Canadese Parlement. Dan wordt er luid geapplaudisseerd voor de 98 jarige, in Canada wonende, 2e wereldoorlogsveteraan Yaroslav Hunka. Hij was een held in de strijd tegen de Russen.

Dan komen er vraagtekens in mijn hoofd en ik ga op onderzoek uit.

Tegen de Russen? Dat waren toch onze bondgenoten in de tweede wereldoorlog? De naam is ook niet echt Canadees. Ik hoef niet lang te zoeken naar antwoorden. Yaroslav Hunka is van Oekraïense afkomst en diende inderdaad in de tweede wereldoorlog, bij de Waffen SS. Bij de 14th Waffen Grenadier Division of the SS om precies te zijn. Het Neurenberg-tribunaal heeft deze eenheid veroordeeld en verboden wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.

Rusland dood Duitse Soldaten! Schande! Wanneer grijpen we in? Hoe ver laten we toe wat Rusland doet?

Wederom hoef je niet lang te zoeken om te ontdekken dat het hier een Duitse Tankbemanning betrof, in officiële Duitse uniformen, die actief deelnam aan de strijd om Zaporizhzhia in het oosten van de Oekraïne. Wat doen Duitse militairen daar? Is de NAVO al actief betrokken bij de directe strijd tegen Rusland? Wat is hier aan de hand? Waarom is dit niet algemeen bekend dat de NAVO actief deelneemt aan de strijd in Oekraïne? How deep is the rabbithole?

Zomaar 2 bijzonder discutabele berichten van dit weekend. Maar het allergrootste drama speelde zich af in Waalwijk. Daarover kunnen we in 12 praatprogramma’s nog dagen praten. Het is namelijk een grote schande:

Op het veld in het Mandenmakersstadion ligt een plastic bekertje. Wedstrijd direct GESTAAKT!

In wat voor wereld zijn we terechtgekomen? In wat voor land leven we? Ik ben het spoor bijster. Dus ik heb vandaag mijn totaal versleten en gescheurde vlag en verkleurde zakdoek maar vervangen door nieuwe exemplaren omdat ik niet het idee heb dat er snel oplossingen komen. Mijn land is nog altijd in nood en de boeren, en daarmee onze voedselvoorziening, worden nog steeds in hun voortbestaan bedreigd. Dat is de realiteit waarin we leven. En niets is wat het lijkt …

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.