Oorlogsretoriek

De spanning wordt steeds verder opgevoerd: Elke dag horen we de oorlogsretoriek toenemen en er komen zelfs waanzinnige begrippen bij zoals “sneuvelbereidheid“. De Volkskrant komt zelfs met het briljante idee om pensionado’s naar het front te sturen. Spannender dan met een camper naar de Middellandse zee en die zijn toch al aan het eind van hun leven dus de verspilling zou minimaal zijn.

Je denkt dat je een artikel van “De Speld” zit te lezen maar nee, dit is een krant die zichzelf serieus neemt. Niemand, werkelijk niemand, in de Main Stream Media durft het te hebben over vredesoverleg of enige vorm van dialoog om een catastrofe te voorkomen. Neen, erger zelfs, men neemt een nucleaire optie steeds serieuzer en Zwitserland is al begonnen met de verspreiding van jodium tabletten. Waar is de redelijkheid gebleven?

In Duitsland is het ronselen van kanonnenvoer in volle gang, volgens het NRC:

Het Duitse leger kampt met een tekort aan manschappen. Het plan van de defensieminister zou gaan om een verplichte vragenlijst voor jonge mannen, jonge vrouwen mogen deze vrijwillig invullen.

Is dat nog van deze tijd? Prediken de globalisten niet al jaren gelijkheid?

Zou dat in Nederland ook denkbaar zijn? Mannen verplicht en vrouwen vrijwillig? Als vervanging voor het Oekra├»ense kanonnenvlees? Tenslotte is daar al een derde gesneuveld en een derde zit in buitenlandse vluchtelingenkampen, doodsbang voor de dienstplicht. Maar de vraag blijft, bij mij: Waarom mannen verplicht en vrouwen vrijwillig? Is daar logica voor te vinden? Mijn gedachten dwalen af op zoek naar een logische verklaring hiervoor …

In de VS en het VK wordt men steeds terughoudender met de transgenderpraktijken. Vooral sinds een vernietigend onderzoeksrapport wordt er een voorzichtige kentering zichtbaar. Dat is natuurlijk een doorn in het oog van de globalisten. Dat moet op een of andere wijze weer gedraaid worden. En in de traditie van diezelfde globalisten zoekt men voor deze oplossing nog een geloofwaardig probleem.

Et voila: Mannen verplicht kanonnenvoer, vrouwen vrijwillig! Als dat geen motivatie is voor transgenderisme dan weet ik het ook niet meer. Weer een perfect probleem gevonden voor een gewenste oplossing. Of begin ik nu een beetje op de SPELD te lijken ­čÖé

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.