Wie is verantwoordelijk

Met afschuw lees ik de berichten en kijk ik naar de beelden. Weer een aanslag op een man die tegen de gevestigde orde ageert. Die duidelijke standpunten inneemt tegen de oorlog in Oekraine, de WHO, de SDG’s, etc, etc. Die, in mijn ogen, redelijke en logische oplossingen aandraagt.

Het zoveelste geweld op een persoon die openlijk tegen het narratief ingaat. En waar is het begonnen? Met de bierfles op het hoofd van Baudet? Of de moord op Fortuyn? Of misschien wel met de moord op John F. Kennedy? En onze staatsomroep bedekt het weer met de mantel der ontkenning:

Wat insinueren ze met zo’n bericht? Wat willen ze ermee bereiken? Inside job? Was geen “links extremist“, zoals bij Fortuyn?

Godzijdank mislukte deze laffe aanslag op President Trump. De zoveelste daad van geweld richting rechtse, patriottische politici. De demonisering gaat alle perken te buiten. Hopelijk is dit eindelijk een wake up call voor de stemmingmakers die hun tegenstanders maar blijven ontmenselijken en weigeren op normale manier in gesprek te gaan. Bron X @thierrybaudet

En Thierry is weer eens “right-on-the-money”. Tegenstanders van het narratief worden constant gedemoniseerd en er lijkt geen einde aan te komen. De inzet links spreekt boekdelen. Dat mag blijkbaar gewoon op de cover van een tijdschrift anno 2024. Nee, het wordt zelfs toegejuicht door Globalisten. En er lijkt geen einde aan te komen. Ik schreef eerder op 6 september 2023:

Je mag ook blijkbaar iedereen ongestraft van “extreem rechts” beschuldigen en woorden als “antisemiet“, “nazi” en “fascist” mogen daarbij ook onbeperkt gebezigd worden. We vinden dat blijkbaar heel normaal. Of dat nou onderbouwd wordt of niet. Zelfs de gerenommeerde schrijvende pers, het NRC in dit geval, mag ongestraft smerige insinuaties maken in die richting getuige de afbeelding die ze plaatsten van Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) in een bruin hemd van de NSDAP:

Terug in de tijd:

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Overheid, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.