Conspiracy?

Vanavond keek ik weer, zoals vele avonden, naar het Pownews. Ik kan over het algemeen wel lachen met de wijze waarop ze zaken aan het licht brengen.

Vanavond, tijdens het interview met Micha Kat, was er een “glitsch”. Een flits in het beeld dat leek op storing. Maar, zoals we weten, zijn er ook methodes in films om mensen onbewust te beinvloeden. We hebben allemaal wel eens de verhalen gehoord van een koel flesje frisdrank een honderdste van een seconde in een film monteren. Het menselijk oog neemt het niet bewust waar maar je schijnt er dorst van te krijgen. Conspiracy? weet ik veel. Ik kijk best veel nieuws.

Ik ben die flits eens gaan onderzoeken en wat blijkt:

Midden in het interview, niet eens op een “edit”momentje, staat er een plaatje van Joris Demmink. Toeval? Nee want 1 minuut later precies hetzelfde:

En nog een keer:

Nu speelt Micha Kat een rol bij de affaire Joris Demmink; ook dat is bekend. Maar wat is hier nu aan de hand? Is dit een manier om het onderbewuste van de kijker te beinvloeden? Of rammelt Pownews aan de “conspiracy”deur van Micha? Zullen we het ooit weten?

Vandaag voelde ik me ook even “onderzoeks-journalist”.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Conspiracy?

 1. Joseph schreef:

  Ik melde dit incident aan KlokkenluidersOnline en kreeg als antwoord dat het op de site was geplaatst door hen. In de morgen was het echter alweer verdwenen. Een troosteloze verwijzing van Google herinnerde nog aan de korte tijd dat het on-line had gestaan.
  Ik heb nog maar even gevraagd waarom het was verwijderd en kreeg van het KlokkenLuiderOnLine-Team het volgende antwoord:
  Ik vond het een goed stuk, maar Micha zei dat ze van tevoren al hadden aangegeven dat er subliminals gebruikt zouden gaan worden, dat wist ik dus niet, en daarmee is de geheimzinnigheid er wel een beetje van af (ook al is het effect er waarschijnlijk niet minder om), dus hebben we beslist om het stukje terug te trekken (van mij had het mogen blijven staan, maar de website is niet van mij). Dat neemt niet weg dat er met subliminals gewerkt wordt. Toch bedankt!
  groet,
  Klol Team

Reacties zijn gesloten.