7985 voetschimmeldoden in Nederland in 2020!

Voetschimmel is LEVENSGEVAARLIJK

Sinds het begin van dit jaar zijn er in Nederland 7985 mensen doodgegaan aan voetschimmel. Dat is een onthutsend getal en ik denk dat iedereen dat MOET weten. Er wordt echter nauwelijks over bericht en het is totaal onbekend. Iedereen die denkt “DAT IS NEPNIEUWS” moet ik teleurstellen. Dit KLOPT! Dit is werkelijk waar (tenminste met de terminologie die men momenteel hanteert).

Iedereen denkt nu natuurlijk: “wat een onzin“. Maar het is echt waar. Ik zal je de statistieken laten zien en je zult zien dat dit klopt:

Er gaan gemiddeld per dag 416 mensen dood volgens het CBS. Inmiddels is ons jaar 128 dagen oud. Dat betekent dat er dit jaar 53.232 mensen zijn gestorven.

10 tot 20% van de mensen in Nederland hebben last van voetschimmel (Het van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Dirksland). Ik heb voor het gemak 15% genomen. 15% van het aantal gestorven personen in Nederland is 7985. Dus er zijn 7985 mensen met voetschimmel overleden.

Klopt als een zwerende vinger. Alleen … de oplettende lezer ziet dat ik in het bovenste stukje van dit verhaal het voorzetsel “aan” heb staan en hierboven “met“. DAT is een enorm verschil zou je zeggen, of niet? Één voorzetsel is veranderd en de context en daarmee de ernst van de zaak is volledig uit zijn verband getrokken. Één woordje.

Nu vraag je jezelf wellicht af “waarom komt ie daarmee?“. Om je een van de grootste SCAMS aller tijden duidelijk te maken. Misschien wel de ALLERgrootse oplichting van de laatste honderd jaar:

Meermaals hebben journalisten gevraagd aan de deskundigen “hoe komt het Corona-sterfte-cijfer tot stand?”. Elke keer werd geantwoord dat indien iemand overlijd en deze persoon is positief getest op Covid-19 dan komt er op het overlijdensbericht “DOODSOORZAAK COVID-19” ongeacht of men weet of denkt dat de werkelijke doodsoorzaak een andere is. Het sterfte-cijfer is het aantal overlijdensberichten met Covid-19 erop. Dit is meermaals gevraagd, in verschillende landen, aan verschillende deskundigen met telkens het zelfde antwoord. Dus MET Covid-19 en niet AAN Covid-19 gestorven. Werkelijk waar. Niks meer of minder als de waarheid. Aan de oppervlakte. Geen Theorie! Geen complot. Een “spel” met een woordje, één voorzetsel, dat onze geschiedenis voor altijd veranderd.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona. Bookmark de permalink.