Plandemic

Lieve vrienden,

Het is moeilijk te geloven dat er een jaar is verstreken sinds de release van onze Pl@ndemic-filmserie. En wat een wild jaar was het! Bedankt aan iedereen die het lef en gezond verstand had om het reguliere verhaal in twijfel te trekken, je eigen onderzoek te doen en met ons in het vuur te staan!

Tot op heden is geen enkele belangrijke claim in Pl@ndemic onnauwkeurig gebleken. En nu, een jaar later, is bijna elke belangrijke claim in de serie gevalideerd door gekwalificeerde wetenschappers en gezondheidsexperts.

Het is veilig om te zeggen … het tij keert!

Pl@ndemic Indoctornation heeft de European Independent Film Award voor Beste Documentaire gewonnen.

Hoewel we niet van plan waren prijzen te winnen voor deze serie, waarderen we deze knipoog echt omdat het een bemoedigende verschuiving in het publieke bewustzijn en moed laat zien.

Mikki Willis

Vanwege alle desinformatie die werd verspreid over Pl@ndemic en degenen die betrokken waren bij het maken ervan, zetten we het record recht in een allesomvattend boek.

Pl@ndemic Indoctornation vertelt het ongecensureerde verhaal achter het maken van de meest controversiële en gecensureerde documentaire uit de geschiedenis. Het onthult ook de onverbloemde waarheid over de maker van Pl@ndemic, filmmaker Mikki Willis. Bestel hier uw voorschotexemplaar.

Heb je deze film nog niet gezien? Kijk hem dan on-line, met Nederlandse ondertitels, op de daarvoor speciaal door MediaVrijheid geregistreerde website https://plandemicseries.nl/ .

Zie ook: CENSUUR zonder evaluatie

Dit bericht is geplaatst in Corona, ICT met de tags , , , , . Bookmark de permalink.