Bewijzen van FAKE pandemie

Ik schreef er al een aantal keren eerder over: de cijfers die WHO en onze overheden presenteren kloppen NIET of zijn , op z’n minst, zwaar overtrokken. Lees terug op 8 mei 2020 en 30 december 2020 bij LEUGEN 8. Ook melde ik al eerder: Het is zo groot geworden dat de waarheid uiteindelijk uitkomt; men kan dit niet allemaal onder de mat vegen.

Gisteren bereikte mij, dankzij Robert, het volgende bericht wat ik vandaag heb geverifieerd:

Op last van een rechtbank in Portugal moesten de werkelijke cijfers worden prijsgegeven en de uitkomst was onthutsend: 152 COVID-19-doden i.p.v. de 17.000 die de officiële kanalen weergeven. Dat komt neer op nog géén procent van wat men ons wil laten geloven.

De Amerikaanse instantie CDC had reeds eerder bekendgemaakt dat 96% van de geregistreerde COVID-19 doden ten minste één ernstige eerdere ziekte had. Zonder de PCR-test zou er geen pandemie zijn geweest. Dit wordt ook bevestigd door het vonnis van de rechtbank in Lissabon. (citaat Frontnieuws).

MINDER DAN 1% !!! Werkelijk onthutsend. We hebben eerder al gezien dat de cijfers in de landen van de EU niet noemenswaardig afwijken van elkaar. Ik durf dus best te beweren dat je dit percentage zo kan loslaten op Nederland: Van de 17.755 die de RIVM tot op heden heeft gemeld (let op: 2 seizoenen!) blijven er dus waarschijnlijk nog geen 170 over. 170 ! Bijna 1,5 jaar ellende voor 170 (!) doden.

Zet dit bericht maar eens af tegen het volgende bericht: Corona zorgt in Portugal voor veel paniek op straat in 2021. Dat is de officiële lezing. Men blijft angst zaaien. Onze overheid, die ons dient te beschermen, maakt ons alleen maar banger. De “Delta-variant” rukt op! Het houdt niet op. Sommigen beweren al dat de Delta-variant een pseudoniem is voor “vaccin-schade“. Het zou me niks verbazen.

Maar ook in Nederland is het inmiddels ook heel duidelijk:

Deze keer wil ik besluiten met de woorden van Robert Jensen:

WORDT WAKKER!!!

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Bewijzen van FAKE pandemie

 1. Via Facebook van mijn meisje kwam de navolgende reactie binnen. Deze is de moeite waard om eens punt voor punt van reactie te voorzien:

  Barny: met een eenvoudige zoekopdracht kom ik met google niet verder dan een paar site’s, juist die met twijfelachtige allure, die dit bevestigen

  Joseph: Tja. Ik heb het al zo vaak gezegd en niet alleen ik: Google is hevig beïnvloed. Zoekopdrachten met Google zijn niet betrouwbaar en zullen zelfs heel vaak verwijzingen geven naar vreemde “debunk-sites”. Als je vertrouwd op Google ben je even verloren als luisteren naar de Main Stream Media. Gebruik DuckDuckGo en je zult versteld staan van de resultaten.

  Barny: maar stel dat het klopt, stel dat er maar 170 op en top gezonde mensen overleden zijn, zuiver alleen aan covid, de rest had “gewoon” onderliggende kwalen waarbij covid niet de oorzaak maar de aanjager van het overlijden was,
  zou het dan minder erg zijn?

  Joseph: Ik heb geen idee wat je hiermee wil zeggen. 170 doden over 1,5 jaar terwijl er in de winterperiode ongeveer 400 mensen per DAG dood gaan. Wat is je doel? Onsterfelijkheid voor de gehele mensheid? En hier is juist uit gebleken dat het niet corona was die de “aanjager van het overlijden was”. DAT is juist de essentie.

  Barny: ach meneer, u heeft overgewicht en was toch binnen 10 jaar dood, daarom helpen we u nu niet want Karel wil graag naar de kroeg

  Joseph: Appels/peren? Laten we duidelijk zijn: het gaat hier niet over 10 jaar eerder. Het gaat om dagen, weken, misschien maanden, tenminste als de griep, net als andere voorgaande jaren, niet het laatste duwtje geeft. En als je nog altijd denkt dat het gaat om een biertje drinken in de kroeg heb je echt onder een steen geleefd. Onze economie gaat kapot, ondernemingen failliet, mensen in geestelijke nood, een gehele bevolking in doodsangst voor een virus dat niet ernstiger is als de griep. Ons leven, zoals we dat kende t/m 2019, is niet meer en komt ook niet meer terug als het aan onze machthebbers ligt.

  Barny: ach mevrouw, u heeft lang gerookt, uw eigen longen beschadigt, sterf mens, omdat Miep graag zonder mondkap in de bus wil zitten

  Joseph: Oh oh oh, wat is dit gechargeerd. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat er geen enkele werking uit gaat van een (niet medisch) mondkapje in de strijd tegen elk luchtweg-virus. Wel zijn er legio wetenschappelijke onderzoeken die uitwijzen dat een mondkapje zeer slecht is voor je gezondheid. Zeker als je het meermaals gebruikt en dat doen de mensen veelal. En ik heb nooit “sterf mens” in mijn mond genomen maar juist “LEEF MENS”; maar helaas, mensen gaan dood, dat is onvermijdelijk.

  Barny: ach meneer, u heeft een aangeboren hart afwijking, U was volgend jaar toch dood, val nu maar dood neer, Jacop wil graag naar de discotheek

  Joseph: Wederom gechargeerd. Het gaat niet om een discotheek bezoekje (zie boven). En de kans dat iemand met een “aangeboren hartafwijking” een duwtje krijgt van corona is even groot als een duwtje van de griep, of een ander virus. Maar als je telkens blijft hameren op die mensen die dood gaan aan/met corona dan moet je misschien zelf eens de overlijdenscijfers van het CBS onderzoeken: ER ZIJN IN 2020 NIET NOEMENSWAARDIG MEER MENSEN OVERLEDEN ALS IN VOORGAANDE JAREN. Dus waar wil je heen met je bangmakerij?

  Barny: ach mevrouw, u heeft uw leven te veel van de sherry genipt waardoor uw nieren problemen hebben, sterf, uw zus wil namelijk shoppen

  Joseph: Je valt in herhaling.

  Barny: alle patiënten die in de ziekenhuizen lagen, die de IC’s bezet houden zodat operaties uitgesteld moesten worden, de ambulances die buiten het ziekenhuis moesten wachten omdat er in het ziekenhuis geen ruimte was, ondanks de verpleegkundigen zich het wit voor de ogen werkte, alle honderduizenden mensen die het net wel hebben gered door de inzet en harde werken van die verpleegkundigen, kunnen dus meteen doodvallen, ze waren anders toch wel een keer doodgegaan, net als al die andere 17.500 Portugese stumpers die niet 100% gezond waren, eerder dood gingen geholpen door covid

  Joseph: Allereerst heb je niet goed gelezen: ER ZIJN GEEN 17.000 MENSEN DOODGEGAAN AAN CORONA IN PORTUGAL. Dat is juist de essentie van het bericht. Er zijn, gedurende 1,5 jaar, 152 mensen doodgegaan AAN corona. De rest is gestorven aan een andere oorzaak maar is, bij toeval of opzettelijk, positief getest binnen een aantal weken. Heel veel ziekenhuizen stellen, bij opname, een PCR-test verplicht. En zelfs Marion Koopmans heeft toegegeven dat dit NIETS zegt over een “besmetting”.

  Ook al meermaals opgemerkt en makkelijk te vinden, zelfs met Google: (over)belasting van IC’s heeft alles te maken met bezuinigingen en NIETS met corona. Google gerust op “griep overbelaste ziekenhuizen 2018” en je vind je antwoorden.

  En dan over de niet verleende zorg: Dat is inderdaad kwalijk maar PUUR BELEID. Er zijn noodzakelijke operaties uitgesteld om “plaats te houden” voor “verwachte” covid-19 gevallen. Daarbij zijn er huisartsen die, met succes, patiënten thuis behandelden met HCQ/zink en daarmee de ziekenhuizen ontlasten door de RIVM gewaarschuwd daarmee te stoppen. De realiteit is totaal anders als dat jij wil laten geloven.

  Barny: omdat er mensen op de wereld zijn die de kroeg belangrijker vinden dan mensenlevens van onbekenden

  Joseph: Wederom herhaling van zetten die op NIETS gebaseerd zijn.

  Realiseer je dat de maatregelen véél meer doden hebben veroorzaakt als corona ooit zou kunnen. Vele onderzoeken van wetenschappers die iets breder kijken als het “OUTBREAK MANAGEMENT TEAM” doet hebben dat al meermaals aangetoond. Denk hierbij aan: niet verleende medische hulp, zelfdoding, gestagneerde ontwikkelingshulp, “vaccin” slachtoffers, etc, etc. Vele medici en wetenschappers, die niet uitsluitend met virologie bezig zijn, waarschuwen al meer als een jaar.

  De realiteit is dat we juist gigantische rampen veroorzaken in de derde wereld omdat oma graag 83 wordt i.p.v. 82. Zet dat maar eens in de context van jouw opmerking over “belangrijker dan mensenlevens van onbekenden” …

  Alsjeblief Barny, WORDT WAKKER en stel je open voor de realiteit. Op dit moment gedraag je jezelf als een “bruikbare idioot” (bedankt Robert Jensen voor deze benaming). Lees je in en doe je onderzoek i.p.v. met een biertje achteroverleunen voor de kijkbuis. Begin eens met https://artsencollectief.nl/ en https://plandemicseries.nl/ bijvoorbeeld.

Reacties zijn gesloten.