GENOEG IS GENOEG

Terwijl ik deze blog schrijf luister en kijk ik naar de livestream van Blckbx en heb er een beetje spijt van dat er niet bij ben. Alle lof voor Flavio dat je dit mogelijk maakt en me toch enigszins het gevoel geeft erbij te zijn. Mijn gevoel is in Amsterdam, in ieder geval. Ik was het geloof in demonstraties ook wel een beetje kwijtgeraakt na het debakel in Januari jl. Nu zijn er (vooralsnog) 25.000 mensen aanwezig, ondanks het hondenweer. Stiekem kijk ik naar de volgers van de livestream (18.500) en tel deze er een beetje bij. Mooi maar vooral goed om te zien dat het zoveel mensen op de been brengt.

Toch vind ik het TE vriendelijk, te aardig. Wat er gebeurd (maatregelen, politiek) is ronduit crimineel en daar mag je je, wat mij betreft, best wat harder tegen opstellen. Ook de verontschuldigen storen me: waarom moeten we van het woord “wappie” af? Zijn het niet de wappies die dit min of meer veroorzaakt hebben. Die van meet af aan de discussie hebben aangezwengeld? Ik neem er geen afstand van en accepteer het als een geuzennaam.

Ook meermaals wordt er weer herhaald: “Ik ben geen corona-ontkenner”. Alsof je dan weer een gekkie bent. Gek genoeg zijn er meerdere uitzendingen van Blckbx en Cafe Weltschmerz waarin wetenschappers zeer duidelijk aangeven dat er geen enkel juridisch, wetenschappelijk of medisch bewijs is dat SARS-COV2 en COVID-19 werkelijk bestaan. Er is zelfs (april jl.) een beloning uitgeloofd van 1 miljoen voor de wetenschapper die het virus isoleert. Ook de cijfers bevestigen dat dat er NIETS abnormaals aan de hand is: volgens de RIVM zijn er nu 18.182 mensen met corona overleden. Dat is wel over 2 seizoenen dus gemiddeld 9.000 per jaar. Een zeer normaal griep gemiddelde dus.

Ik ga hier nu niet alle argumenten aanhalen. Blader daarvoor terug in dit blog of kijk naar Jensen (aflevering 393) voor een prachtige samenvatting.

Er is geen COVID-19, er is geen SARS-COV2, er is geen killervirus en er is geen pandemie; er is slechts sprake van een media-crisis, een maatregelen crisis en een politieke crisis. Als we ons DAT realiseren kunnen we werken aan een oplossing. Een oplossing waarin SCHULDIGEN moeten worden aangewezen, verantwoordelijk gehouden worden en afgerekend worden. Vrijheid krijgen we niet terug met liefde, knuffelen en zweven. Dat is in de geschiedenis nog nooit gebeurd. Vrijheid moet worden bevochten. De onderdrukking van het Franse volk werd niet gebroken met liefde maar met de guillotine. Het symbool van de Franse revolutie is geen hartje maar een vallend mes.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , . Bookmark de permalink.