Covid-19 bestaat niet

Omdat alle onderwerpen door elkaar heen gaan wil ik een aantal zaken nog eens op een rij zetten. Ik probeer elke dag een blogje te schrijven en één van de grote leugens bloot te leggen.

Vandaag: Covid-19 bestaat niet. Tenminste niet in de vorm die men ons wil laten geloven. Ik ga dit in delen uitleggen:

 1. Covid-19 wordt begin 2020 als een NIEUW virus aangeduid. Dat doet alle alarmbellen rinkelen. Velen zagen al een Ebolavirus op ons afkomen. Inmiddels is gebleken dat het een (zoveelste) mutatie is van SARS, eveneens een Coronavirus, dat voor het eerst in 2002 is ontdekt. Medici hebben al aangetoond dat mensen die destijds SARS hebben gehad (nog steeds!) immuun zijn voor het huidige virus. Mutaties zijn doorgaans ongevaarlijker en ook de cijfers laten dit inmiddels zien: een IFR van 0,15% .
 2. SARS-COV-2 is nog altijd niet geïsoleerd volgens de “gouden standaard” zoals dat zo mooi heet. Hierdoor kunnen dus ook de Postulaten van Koch (revisie Rivers) niet worden uitgevoerd en KAN het medisch bewijs van een ziektekiem (SARS-COV-2) die een ziekte (COVID-19) veroorzaakt domweg NIET geleverd worden. Zonder medisch / wetenschappelijk bewijs is er ook geen juridisch bewijs en dus geen juridische basis voor alle maatregelen.
 3. Elk jaar waren er virussen rond. Grofweg rond oktober/november het rhinovirus, rond december/januari het Influenzavirus en rond februari/maart slaan de coronavirussen toe. Dat is al jaren zo. We noemden deze echter allemaal al decennia lang gewoon DE GRIEP. Het afgelopen jaar (2020) is, zoals achteraf is gebleken, niet anders als andere jaren geweest.
 • Worden er mensen ziek van corona? Ja hoor, zeker wel; maar niet meer als andere jaren en het heet gewoon GRIEP; noem het dan ook zo, zoals we altijd gedaan hebben, en maak mensen niet onnodig bang.
 • Gaan er mensen dood aan corona? Ja hoor, zeker wel; maar niet noemenswaardig meer als andere jaren. Ook de leeftijdsgroep is hetzelfde als andere jaren: 80+ (met een of meerdere onderliggende aandoeningen). Elk sterfgeval is verdrietig, dat kunnen we niet ontkennen, maar we zijn niet onsterfelijk. IEDEREEN gaat dood.
 • Waarom is er dan een probleem? Eigenlijk is er geen probleem. De cijfers van 2020 wijken niet noemenswaardig af van de “griep”cijfers van voorgaande jaren.
 • Moeten we “onze ouderen” niet beschermen? Ja hoor; maar niet op deze wijze. We moeten blijven doen wat we altijd al deden: Ben je grieperig, blijf weg bij de ouderen. Ga naar bed en ziek het uit. De meesten zullen ook niet anders willen / kunnen als ze een flinke griep hebben.
 • Moeten we het “verspreiden” niet tegen gaan met maatregelen? NEE eigenlijk niet. De meesten kunnen deze griepgolf heel goed handelen en bij elke overdracht verzwakt het virus. Hierdoor ontstaat er groepsimmuniteit en zal ook deze variant redelijk snel naar de achtergrond verdwijnen. Zoals dat elk jaar, met elke griepvariant, gebeurd.
 • Raken de ziekenhuizen dan niet overbelast? Waarschijnlijk wel maar dat gebeurd al jaren. Dit heeft NIETS te maken met een “killervirus” maar veel meer met de afbraak van ons zorgsysteem. Laat het geld wat nu aan al die maatregelen wordt besteed naar de zorg gaan en je zult zien: Volgende winter is het probleem is stuk kleiner.
 • Moeten we vaccineren? Wat mij betreft moet je dat zelf weten. Als je vertrouwen hebt in deze splinternieuwe mRNA techniek: Ga je gang. Maar het mag NOOIT verplicht worden, ZEKER NIET voor kinderen die aantoonbaar géén gevaar lopen.
 • Maar de maatregelen (lockdown, mondkapjes, avondklok, 1,5 meter) hebben toch geholpen? Daar is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor. Sterker nog: statistici hebben zich al een tijd verdiept in de verschillen tussen landen (staten) met veel en nauwelijks maatregelen. Er zijn geen significante verschillen gevonden.
 • Moet ik me laten testen als ik me niet goed voel? NEE, vooral NIET doen. Het voegt aan jou namelijk NIETS toe. Allereerst zijn de tests niet betrouwbaar in de huidige opzet (teveel cycli) en het geeft alleen maar munitie aan de overheid en de media. Men blijft steevast elke positieve test een “besmetting” noemen, ook als mensen helemaal niet ziek zijn. Alle beleid is gestoeld op de zeer onbetrouwbare PCR-test en als we daarmee stoppen kunnen we sneller terug naar “normaal”.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.


Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.