Wat moeten we doen?

Steeds meer mensen zitten vol met twijfels. Krijgen we wel de juiste en volledige informatie? Steeds meer burgers merken op dat het wel erg eenzijdig is wat er verteld wordt. Soms lijkt het zelfs op één grote reclamecampagne. Steeds vaker krijg ook ik de grote vraag: “wat moeten we er aan doen?“. Vooropgesteld dat ook ik niet alle antwoorden heb (en ook geen glazen bol) wil (en kan) ik wel een aantal tips geven. Simpele tips die je niet bergen werk opleveren. Tips die je gewoon kunt toepassen in je dagelijks leven.

Nieuws, informatie en bewustwording.

Je hoeft je niet af te sluiten voor MainStream Media. Maar blijf voor jezelf denken. Ben je ervan bewust dat er een heleboel wordt geweerd van MSM. Andere inzichten, kritiek en zelfs andere bronnen die het narratief niet dienen worden gemeden of zelfs gecensureerd.

Als er bijvoorbeeld weer een persconferentie is van onze “leiders” is het zinnig om eens naar BLCKBX.TV te kijken. Ik heb aldaar al meermaals een nabeschouwing van de persconferentie gezien en die geven je andere inzichten. Niet alleen omtrent de feiten maar tevens omtrent het taalgebruik, de psychologie en de emotie die Rutte en de Jonge gebruiken. Het zet het angstbeeld wat ons kabinet verspreid weer enigszins in perspectief.

Er zijn veel meer alternatieve bronnen van informatie, buiten MSM en zelfs buiten Youtube, Facebook en Instagram om. Om er maar een paar te noemen:

Complotdenkers en Wappies

Tot in de Tweede Kamer zijn de woorden COMPLOTDENKERS, ANTIVACCERS en WAPPIES doorgedrongen. Dat is met een reden: Als je de persoon ridiculiseert en zelfs demoniseert gaan veel mensen al niet meer luisteren naar de inhoud. Dat is heel erg jammer en precies wat de MSM en het narratief nastreven. Sta een keer stil en luister eens naar die zogenaamde “wappies”. Je zult vaak versteld staan hoeveel meer zij zich verdiept hebben in de materie en hoe goed zij hun standpunt kunnen onderbouwen.

Informatiebronnen

Niet alleen de MSM maar ook Social Media en SearchEngines zijn zwaar beïnvloed. Tijdens rechtszaken in de USA wordt dat ook toegegeven. Bedrijven als Google (Youtube) en Facebook (Instagram) verwijderen content wat naar HUN MENING niet gewenst is. Dit zijn geen onafhankelijke platformen. Hier krijg je niet alle info!

Gebruik i.p.v. GOOGLE maar eens DUCKDUCKGO en je zult versteld staan hoe anders je zoekopdracht wordt ingevuld. Hoeveel meer content er bestaat over het onderwerp waar je op zoekt. In Google wordt je vaak naar de “FactCheck” websites verwezen die jouw vraag of onderwerp al willen ontkrachten. Dat is bewust zo geregeld in de zoekmachine. Als voorbeeld moet je maar eens “Judy Mikovits” intikken in beide zoekmachines. Je ontdekt een wereld van verschil. Waarom mogen we veel van deze artikelen van Google niet lezen? Vraag je dat eens oprecht af.

Praat met mensen erover

Alleen door met elkaar in gesprek te blijven komen we hier uit. Er wordt momenteel bewust een tweedeling gezaaid in onze maatschappij. De verschillen worden benadrukt, de discussie kristalliseert (en stopt) en de messen worden geslepen. Dat is niet goed voor onze toekomst. Blijf met elkaar praten, ook al heb je andere standpunten. Luister naar elkaar en neem de mening van de ander mee in je overweging.

Je hoeft niet mee te doen!

Denk goed na voordat je een vaccin neemt, een booster of de QR-code gebruikt. Je bent dit namelijk NIET verplicht. Het is jouw keuze. Het is ook zeker JOUW KEUZE om mensen buiten te sluiten. Ook als je, om welke reden dan ook, de eerste (en tweede) prik hebt genomen is het niet te laat. Bedenk waarom je dat gedaan hebt en of de prik je dat ook gebracht heeft. Ging je festival door? Mag je weer naar het voetbal? Hebben we minder ziekenhuisopnames? Zijn er minder sterfgevallen? Of juist meer?

En bedenk dat je hier NIET ALLEEN in bent, ongeacht wat je keuze is.

QR-code

Zeker de invoering van de QR-code is een doorslaggevend moment. Ik kan het niet genoeg benadrukken maar deze Social Credit Score is een gamechanger van de eerste orde. Het zal onze rechtstaat essentieel en in de basis veranderen.

Ik zal het nog een keer zo duidelijk mogelijk uitleggen:

  • We leven (nog) in een rechtstaat. In principe is alles geoorloofd TENZIJ UITDRUKKELIJK BIJ WET VERBODEN. Dat is de basis van onze vrijheid, van onze rechtsorde.
  • Het Social Credit System verandert ons systeem in een maatschappij waarin ALLEEN GEOORLOOFD IS WAT UITDRUKKELIJK WORDT TOEGESTAAN.

Dat is een enorm verschil. Realiseer je dat. Ben je daar bewust van. Je wereld zal radicaal veranderen.

Tenslotte een overweging:

Er zijn geen 2 kampen. Je hoeft niet te kiezen tussen 2 mogelijkheden. Het is niet gevaccineerd OF ongevaccineerd. Er bestaat geen “geboosterd” OF “ongeboosterd”. Het zijn vrije keuzes en die kun je respecteren. Laat je niets wijsmaken door de overheid, de MainStream Media en bezwijk niet onder sociale druk zonder een bewuste eigen keuze.

De beste keuze is, volgens mij, de VRIJHEID. De vrijheid om te doen wat JIJ wil. De vrijheid om de andere keuze te respecteren. De vrijheid om elkaar in onze waarde te laten. Als jij gelooft in het vaccin, neem het dan en doe het bewust, voor jezelf. Maar respecteer je medemens die daar twijfels bij heeft en het niet doet. Creëer geen regels of sociale druk om je medemens hetzelfde te laten doen. En vooral: werk NIET mee aan regels (QR-code, Social Credit System) die je medemensen uitsluiten of dwingen dingen te doen die ze heel bewust absoluut niet willen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.