De toekomst in een QR maatschappij

We gaan in rap tempo naar een maatschappij die beheerst wordt door een QR-code. Een maatschappij die bestaat uit controle van bovenaf. Voor velen is nog absoluut niet duidelijk wat de gevolgen zijn. Hoewel ik over deze onderwerpen al een aantal losse blogs heb geschreven zal ik vandaag de punten koppelen en een overzicht proberen te bieden.

Connect the dots:

  • Allereerst wordt de indruk gewekt dat de QR-code bedoelt is om alle burgers gevaccineerd te krijgen. Mijns inziens is het andersom: het vaccinatie-programma is bedoeld om ons allemaal aan een QR te koppelen die ons controleerbaar maakt.
  • Als onze Tweede Kamer wordt gevraagd om een Social Credit System (naar Chinees voorbeeld) uit te sluiten wordt dit door de Tweede Kamer VERWORPEN. Als je een idee wil krijgen wat dit Social Credit System inhoudt kun je rustig de bijdrage van Blckbx terugkijken:
  • Vele mensen denken nog steeds dat de QR-code ALLEEN gemaakt is om je vaccinatie-status te controleren. Deskundigen hebben al meermaals aangetoond dat de QR-code véééél meer zaken bevat en kan bevatten zoals medische status (fysiek en mentaal), gezinssamenstelling, levensstijl, sociale omstandigheden, etnische afkomst, genetische informatie, strafrechtelijk verleden en vermeend crimineel gedrag. De QR-code-app is zeer duidelijk NIET ontwikkeld als vaccinatie-controle. Check! Hoogstwaarschijnlijk wordt dit nog uitgebreid met zaken als (vermeende) politieke voorkeur, kritische houding, opleidingsniveau, financiële status, etc, etc, net zoals in China.
  • Onze overheid bestrijdt, onverdekt en openlijk, berichtgeving die niet in lijn is met de mening van diezelfde overheid. Dat is ronduit CENSUUR! Dit wordt, zeker weten, een deel van de QR-code, net zoals dit in China al het geval is. Ben je kritisch op de overheid dan worden je rechten BEPERKT. Zo simpel.
  • Vermeend crimineel gedrag en de nadruk ligt hier op “vermeend“. Je ziet dit eigenlijk nu al gebeuren: OM en Politie voeden een register van Antecedenten dat bijgehouden wordt van iedere burger. Dit heet officieel “Justitiële documentatie” wat in de volksmond ook wel een “STRAFBLAD” wordt genoemd. Wat velen zich echter zich niet realiseren is dat hierop alle VERDENKINGEN staan. Het is GEEN register van VEROORDELINGEN zoals je zou denken. De werking van zo’n antecedent zou pas negatief mogen zijn als er een veroordeling uitgesproken is. Dat is het echter niet HET GEVAL. Het is een kwestie van tijd dat deze informatie geïmplementeerd wordt in onze “QR-code” en je dus als VERDACHTE of zelfs VRIJGESPROKEN voormalige verdachte min-punten in je QR-code krijgt en beperkt wordt in je beweging.
  • De politie houdt een eigen register bij, wat volledig los staat van je Justitiële Documentatie en helemaal gesloten is. Je hebt geen recht op inzage, correctie of welk ander recht dan ook vastgelegd in de privacy wetgeving. De politie mag eenvoudig ALLES over jou registreren wat ZIJvan belang achten voor de uitvoering van hun taak“. De nadruk ligt hier weer op “ZIJ“, de politie. Daar is duidelijke jurisprudentie over. Stel je eens voor dat de politie ook informatie gaat voeden aan je QR-code. Dan verschijnen er zelfs minpunten waarvan je niet eens weet waarom of de herkomst kan traceren.

Als ik alle puntjes aan elkaar knoop kom ik tot een hele beangstigende conclusie: We moeten ons niet verzetten tegen- en/of concentreren op- vaccinaties, ongevaccineerden, lockdowns, avondklok, mondkapjes en alle andere onzin-maatregelen. We moeten ons met HAND EN TAND verzetten tegen de invoering van het Social Credit System die onze overheid nu nog “QR-code” of “Coronapaspoort” noemt.

We hebben natuurlijk inmiddels allang door dat nagenoeg geen enkele “corona-maatregel” ook maar iets met onze gezondheid of ons welzijn te maken heeft. Gisteren werd maar weer eens duidelijk dat het “ontlasten van IC-bedden” ook een drogreden gebleken is. Ook de lockdowns, avondklok, mondkapjes, 1,5 meter, etc, etc zijn allen maatregelen gebleken die geen aantoonbaar effect hebben gehad op de verspreiding van een virus maar wel een vernietigend effect hebben gehad op onze maatschappij, gezondheid, functioneren en grondrechten.

Als we op deze voet verdergaan en het laten gebeuren kunnen we over een paar jaar de balans opmaken en terugkijken op deze bizarre tijd en zullen we 2 conclusies trekken:

  • Het was net zo’n façade als de Mexicaanse griep

en wat heeft het ons gebracht:

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Uncategorized met de tags , , , . Bookmark de permalink.