Wij kunnen en moeten het stoppen

Het stopt wanneer wij willen dat het stopt. “

Ik kan me de uitspraak van Rutte nog goed herinneren. Maar dan moeten we ook wel aangeven dat het genoeg is. Dat we massaal en collectief gaan stoppen met de maatregelen. Dat we het niet langer accepteren dat ons leven beperkt wordt. Dat men telkens de piketpaaltjes verplaatst en op grond daarvan weer maatregelen neemt, zonder aan te geven wat de doelstelling is.

Het begint met STOPPEN met het gebruik van de QR-Code of Social Credit System. Of je nu gevaccineerd bent of niet. Onze vrijheden worden BEPERKT door dit systeem. Stop ermee en geef deze overheid geen macht over jouw leven.

Stop met TESTEN. De PCR-test is bijzonder slecht, niet bedoeld hiervoor en medio december wéér vereenvoudigd. I.p.v. 3 markers zijn er nog maar 2 markers nodig voor een positieve PCR-test. Daardoor lopen de “positieve tests” weer op. Met testen werk je mee aan de “besmettingscijfers” en geef je macht aan deze overheid.

STOP met het dragen van een mondkapje. Het dient slechts om ons en elkaars gedrag te beïnvloeden en angst te zaaien. Desnoods vul je een “verklaring” in waardoor je vrijgesteld bent van de plicht. Afspraakkaartje arts erbij of een onderzoek dat het dragen van een mondkapje slecht is voor je. Die zijn er genoeg.

Vraag je serieus af of je jezelf wil laten inspuiten met een experimentele GEN-therapie en, indien je je wellicht vorig jaar beïnvloed door “Dansen met Janssen” hebt laten prikken, negeer de “booster”. Zelfs officiële bronnen geven aan dat de IFR bijzonder laag is, zeker lager als de griep. Mensen onder de 60 lopen nauwelijks risico, volgens alle wetenschappers en het draagt NIET bij tot het verlagen van verspreiding. Tevens verlaagd het je weerstand tegen andere virussen en bacteriën.

We moeten hier massaal gehoor aan geven en STOPPEN! Dan stopt het ook en verdwijnt de macht van deze overheid en stoppen de maatregelen. Ben je bang voor je baan? STOP MASSAAL! Dan zijn er niet voldoende mensen om het werk te verrichten. Ben je bang voor je vakantie? Ik ben afgelopen jaar gewoon gegaan, tot en met Spanje. Geen vuiltje aan de lucht. En wederom: STOP MASSAAL! De reis- en vakantie-industrie grijpt vanzelf in.

We moeten weer gaan leven en dat kan alleen als we massaal en collectief STOPPEN met het opvolgen van de maatregelen. Collectieve en massale burgerlijke ongehoorzaamheid! Rutte zei het zelf: “Het stopt wanneer wij willen dat het stopt. “. We moeten weer gaan LEVEN! Geen beperkende lockdowns, QR-codes, testen, mondkapjes. avondklokken, prikken en boosters.

Zoals we tot 2020 zo mooi spreekwoordelijk zeiden in Nederland:

Ga weer normaal doen, dan doen we gek genoeg!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.