Niets is wat het lijkt

Heel Nederland zit weer gespannen te kijken naar de persconferentie. Iedereen verwacht grootse versoepelingen en wordt teleurgesteld. Niemand begrijpt de logica meer. Dat kan ook niet als je de logica in de gezondheidszorg zoekt. Die is namelijk allang weg, als die er al ooit geweest is.

Even samenvattend: het wordt “iets” minder met de maatregelen maar het “Social Credit System” (Coronapas, QR-code) blijft gewoon. Dit terwijl men in de UK het “Covid-pass” volledig gaat afschaffen. Mondkapjes, die niet werken, blijven ook gewoon. Daar is al meer als een jaar geleden van erkent dat het “gedragsbeïnvloeding” is, niet meer, niet minder.

BlckBx.TV analyseert de persconferentie weer. Goede input. Verstandige mensen. De totale onzin wordt elke minuut duidelijker. Maar men blijft zitten op de “gezondheidszorg” en dan zul je de logica niet vinden. Die is er namelijk, zoals gezegd, niet.

In 2 jaar zijn er 50% euro’s bijgemaakt. De totale hoeveelheid euro’s is hierdoor gegroeid van 10 biljoen naar 15 biljoen. De dollar vermenigvuldigd zich nog sneller. De FED heeft aangekondigd de rente te gaan verhogen. De ECB zal dan snel volgen. De escalatie van de crisis is ophanden. Lang kan het niet meer duren.

Onze overheid is uitstel aan het creëren. Uitstel van executie. De “coronacrisis” moet blijven voortduren totdat de financiële crisis in volle hevigheid escaleert. Tot het moment dat de pinautomaten geblokkeerd zijn. Tot het moment dat je spaarrekening reddeloos verloren is. De staande maatregelen gaan deze overheid helpen om de orde te handhaven. Niet ten behoeve van de gezondheidszorg maar ter onderdrukking van de opstand die ontstaat als de burger zich realiseert dat hij bestolen is.

Het duurt niet lang meer en de politiemacht, de ME, staat niet meer op het museumplein maar rondom de banken. Met knuppels, honden en vuurwapens. Ter bescherming van de financiële macht. Het is dichterbij als menigeen denkt.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.