Het kan nog erger: massamoord in ziekenhuizen

Het heeft me vijf en een half uur gekost maar dan ben je ook veel wijzer. Ik ben blij maar tegelijk erg verdrietig dat ik deze senaatscommissie heb zitten kijken. Want ik wist, dacht ik, hoe erg het was: de leugens, Big Pharma, verkeerde behandelingen, werkende medicijnen (ivermectine, HCQ) die verboden worden, etc, etc. Maar Dr. Paul Marik komt tijdens deze senaatscommissie (vanaf 01:41) met onthullingen waarvan ik zelfs niet had kunnen bedenken dat dit gebeurd is.

In december 2019 worden er 2 studies afgerond van 2 “nieuwe medicijnen” tegen ebola: dexamethasone en remdesivir. Beiden worden afgekeurd en blijken meer doden als genezingen op te leveren. De “medicijnen” worden als vergif (TOXIC) aangeduid.

Toen de “corona-pandemie” uitbrak loodste dr. Fauci, met gefalsificeerde onderzoekgegevens deze giftige stoffen door de FDA procedure. Terwijl ivermectine en HCQ werden verboden voor de behandeling van COVID-19 werden deze “nieuwe medicijnen” door de NIH aangeraden en gebruikt in de ziekenhuizen.

Dit heeft, volgens dr. Paul Marik, naar schatting 500.000 levens gekost. Remdesivir VERHOOGD de kans op overlijden (dr. Marik herhaald het nog eens). De overheid geeft de ziekenhuizen een 20% “bonus” als ze remdesivir voorschrijven en gebruiken in de behandeling van COVID-19.  Tenslotte: remdesivir kost $3000, ivermectine kost 2 cent. Remdesivir wordt ook in Nederland voorgeschreven!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.