Leugens over Corona bevestigd

In het navolgende zal ik proberen een vertaling van het uitreksel van “The Covid Lies” van auteur dr. Michael Yeadon weer te geven:

In deze uitgebreide review betoogt Dr. Yeadon dat alle belangrijke verhalen over SARS-CoV-2 en opgelegde “maatregelen” leugens zijn.

Gelet op het voorgaande is het niet meer mogelijk om de afgelopen twee jaar als goedbedoelde fouten te beschouwen. In plaats daarvan zijn de doelstellingen van de daders hoogstwaarschijnlijk totalitaire controle over de bevolking door middel van verplichte digitale ID’s en cashless centrale bank digitale valuta’s (CBDC’s).

In het eerste deel van het artikel (The Covid Lies) countert Dr. Yeadon de 12 wijdverspreide Covid-verhalen met de volgende argumenten:

 1. Het infectiesterftecijfer van SARS-CoV-2 is 0,1 – 0,3%, wat niet significant verschilt van sommige seizoensgriepepidemieën.
 2. Op basis van de peer-reviewed artikelen heeft ten minste 30 tot 50% van de bevolking eerdere kruisimmuniteit.
 3. SARS-CoV-2 discrimineert wel. “De dodelijkheid van dit virus, zoals gebruikelijk is bij respiratoire virussen, is 1000X minder bij jonge, gezonde mensen dan bij ouderen met meerdere comorbiditeiten.
 4. Asymptomatische overdracht is het “centrale conceptuele bedrog” dat wordt gebruikt om “bijna elke inbreuk te onderstrepen: maskering, massaal testen, lockdowns, grensbeperkingen, schoolsluitingen, zelfs vaccinpaspoorten.”
 5. PCR-test is ‘het centrale operationele bedrog‘.
 6. Noch stoffen noch chirurgische maskers voorkomen overdracht van luchtweg virussen.
 7. Lockdown is “epidemiologisch irrelevant” en werkt nooit. “Alleen ‘blijf thuis als je ziek bent’ werkt.
 8. Covid-19 is de meest behandelbare respiratoire virale ziekte ooit“. Veilige en effectieve vroege behandelingen zijn beschikbaar.
 9. Op basis van de peer-reviewed artikelen zijn er zeer weinig klinisch significante herinfecties van SARS-Cov-2 ooit bevestigd.
 10. SARS-CoV-2 muteert langzaam en geen enkele variant komt zelfs maar in de buurt van het ontsnappen aan natuurlijk verworven immuniteit. Er is echter de mogelijkheid dat de “zogenaamde vaccins” de vestiging van immuungeheugen voorkomen, wat leidt tot de herhaalde infecties, wat een vorm van verworven immuundeficiëntie zou zijn.
 11. Veiligheid is de topprioriteit in een massale interventie op het gebied van de volksgezondheid, zelfs meer dan effectiviteit. “Het was NOOIT gepast om te proberen “de pandemie te beëindigen” met een nieuw technologisch vaccin.
 12. De vier op genen gebaseerde “vaccins” zijn giftig. De basisregels voor het selecteren van vaccinkandidaten zijn:
  a) het middel heeft geen inherente biologische werking (niet-toxisch);
  b) het middel moet het genetisch meest stabiele deel van het virus zijn;
  c) het middel moet het meest verschillen van menselijke eiwitten.
  Spike-eiwit als de basis voor het vaccin voldoet niet aan een van de bovenstaande criteria.

In het tweede deel van het artikel (Hoeveel was waar van het Covid-19-verhaal? Aanvullende reflecties), benadrukt dr. Yeadon verder zijn stelling over de Covid-19-verhalen over:

 • Ongekende uitspraken van de senior wetenschappelijke en medische adviseurs, zoals ‘Iedereen is kwetsbaar‘.
 • Angst aanwakkeren
 • Massatests gebruiken om angst te bevorderen
 • Één dominant verhaal
 • Meer vaccin leugens
 • De kwestie van het motief

Aan het einde van het artikel geeft Dr. Yeadon ook een lijst met extra aanvullende punten om zijn conclusies te ondersteunen.

Over de auteur:

Dr. Michael YEADON PhD was voorheen Vice President & Chief Scientific Officer Allergy & Respiratory bij Pfizer Global R&D. Hij heeft Joint Honours in Biochemie en Toxicologie en een PhD in Respiratory Pharmacology. Hij is een onafhankelijke consultant en mede-oprichter en CEO van Ziarco Pharma Ltd.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.