Pandamned The Movie

Vandaag was ie er, na lang wachten. Mijn verwachting was dan ook hoog gespannen na de verschillende films die ik gezien had van Marijn Poels. Zou Marijn in staat zijn de ernst van het onderwerp weer te geven, in Jip & Janneke taal, voor elke burger? Zou deze docu net zo goed zijn als Plandemic, van Mikki Willis?

Ik kan je vertellen: Bij mij geen enkele teleurstelling. Een prachtige film die je, zelfs als je veel van de materie weet, weer aan het denken zet. De shots van Marijn, zoals ik die kende van zijn kritische films, waar hij alles lijkt te overdenken. Een beetje het gewicht van de wereld op zijn schouders neemt. Bedankt Marijn voor je prachtige rolprent. Ik heb ervan genoten en dit zou op elke zender in de MSM te zien moeten zijn.

Als je het, na het zien van deze film, nog niet begrijpt …

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.