Waar is de woede?

Robert Jensen vroeg het terloops: “Waar is de woede?“. Ik mailde hem direct: “HIER!“. Ik ben net zo verbaasd als hij. Waar is de woede van al die mensen die straal voor de gek gehouden werden en worden? Waar is de woede van de nabestaanden? Waarom lijkt iedereen stil en zelfs blij met de (tijdelijke) vrijheden? We kunnen er toch niet meer omheen. Wie kan er nog omheen? Wie is er nog bereid de leugens te laten voor wat ze zijn en verder te gaan? En de leugens stapelen zich verder op. De wetgevers gaan gestaag door met regels opstellen alsof we net, dankzij hen, een verschrikkelijke pandemie overleefd hebben.

In 2020 heb ik al openlijk geventileerd dat de maatregelen meer slachtoffers gaan eisen als het virus. In 2021 hebben we gezien dat de oversterfte oploopt, vrijwel zeker als gevolg van de prikken. Van overal op de wereld stromen de berichten nu binnen over vaccinatie-slachtoffers. In Israël, met de hoogste vaccinatiegraad ter wereld, voltrekt zich een ramp. Uit de Pfizer documenten die vrijgekomen zijn blijkt dat er al ruim 1200 doden zijn gevallen tijdens de eerste trial. De dierproeven zijn overgeslagen i.v.m. de “noodsituatie”. Nu blijkt dat er in de afgelopen 10 jaar telkens met de trials van diverse “proef” mRNA-vaccins bijna 50% van de proefdieren stierven. Als we Dolores Cahill (Professor Immunologie & Micro Biologie) mogen geloven gaan ALLE mRNA gevaccineerden binnen 3 tot 5 jaar dood. Uit alles blijkt dat de vaccinatie-campagne doodordinaire genocide is. Maar men gaat gewoon door. Het is misdadig, tegen de menselijkheid.

Waar is de woede? De vraag is terecht en ook ik begrijp het niet. Zijn de schapen struisvogels geworden? Steeds meer mensen beweren dat er steeds meer mensen “wakker” worden. Maar je ziet het niet. De leugens gaan door. De WHO maakt nieuwe en uitgebreidere afspraken met overheden. De EU gaat door met haar “vaccinatie-paspoort”. Men bereid ons alweer voor op maatregelen in het najaar. Maar zelfs Bill Gates, de goeroe van de “pandemie” en “vaccins”, geeft rijkelijk toe dat COVID-19 niet erger is gebleken als de griep. En ondertussen moeten we kijken naar de goddelijke Zelensky en de duivelse Putin.

De waarheid komt uiteindelijk boven, dit is te groot

Dat predikt menig (alternatief) nieuwskanaal. Maar is dat zo? Denk er maar eens over na. Als er maar een fractie waar is van alle berichten die nu doorsijpelen dan hebben we te maken met genocide en misdaden tegen de menselijkheid. De initiators zullen er alles aan doen om dit onder de pet te houden. Waarschijnlijk tot aan het ontketenen van een (kern)oorlog toe. Al onze wereldleiders sturen aan op escalatie van het Oekraïne-conflict. En geloof me, wanneer de eerste waterstofbom valt is iedereen COVID-19 vergeten. Dan wordt er nooit meer over gepraat.

De ironie is dat Henny Vrienten het niet meer meemaakt.

Psychopaat Bill Gates zei zelf: “De wereld telt vandaag de dag 6,8 miljard mensen. Dat gaat naar ongeveer negen miljard. Als we nu echt goed werk leveren aan nieuwe vaccins kunnen we dat met misschien tien of vijftien procent verlagen.”. Je kunt het hem zelf horen zeggen. Hij groeide van kinds af aan op om te geloven dat overbevolking het belangrijkste probleem voor de mensheid was. Zijn vader, William Henry Gates II beter bekend als Bill Gates Sr, was daar al decennia lang mee bezig en beweerde openlijk dat 500 miljoen mensen op de wereld voldoende was om de wereld prima te laten functioneren. Gaan ze die doelen halen? De prikken doen al een prima job maar een nucleaire oorlog is beter

Werken aan m’n toekomst, voordat de bom valt

Laat maar vallen dan
Het komt er toch wel van
Het geeft niet of je rent

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.