Terug van weg geweest

Voor alle mensen die me gemist hebben: Ik ben er weer. Heerlijke vakantie gehad en ruim 4000 km rond gereden in Europa. Bijzonder opvallend: Toen we Duitsland uit reden in het noorden van Tsjechië hadden we het laatste mondkapje gezien voor een hele poos: Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië, Bosnië en Kroatië. Nergens waren de restanten van de plandemie zichtbaar. Pas in Italië werden we weer herinnerd aan de hoax van de afgelopen jaren.

Ook andere, in mijn ogen belachelijke regels, zijn in deze landen niet of nauwelijks van toepassing. Gewoon normaal doen lijkt daar de maatstaf. Ik heb er daardoor dubbel van genoten.

Terug in Nederland gaat het leven weer door met daarbij de zorgen: Onze overheid werkt aan een permanente “virus”-wetgeving, onze boeren worden nog steeds met onzin belaagd en de gemiddelde Nederlander laat het allemaal gebeuren. Soms lijkt het alsof de burger het allemaal niet wil weten, wegkijkt en met ongeloof de kritiek wegwuift. Dat soort momenten twijfel ik of ik nog wel wil schrijven. Heeft het überhaupt zin?

Sowieso heb ik het idee dat dit wel eens de laatste vakantie, op deze manier, kan zijn geweest. Dit najaar/winter gaat men er gewoon weer voor en bij de eerste griepgevalletjes zal men weer met regels en beperkingen klaar staan. Alleen zullen deze nu niet meer van tijdelijke aard zijn maar permanent geworteld worden in onze samenleving. Kunnen we volgende jaar nog door Europa bewegen zonder QR-code, Digitaal Europees Inentingsbewijs of zelfs Social Credit System? Wat gaat er gebeuren met het “vrije verkeer van personen” binnen de EU?

Maar dan komen de berichten van mijn lezers die mijn blog gemist hebben; uit kijken naar de kritische kijk en extra informatie. Gewoon doorgaan, luidt het devies; baat het niet dan schaad het niet.

Het zaadje wat wij, wakkere mensen, telkens weer planten schiet wortel bij steeds meer mensen. De boodschap dus blijven verspreiden. De waarheid telkens weer aan het licht brengen.

Tel daarbij op dat ik waarschijnlijk niet stil kan blijven bij zoveel onrechtvaardigheid en de toekomst van MEDIAVRIJHEID is gewaarborgd voor de komende jaren.

Hoe het zich ook gaat vormen: WIJ DOEN NIET MEE! Wij blijven vrije zielen die zich niet laten ketenen, nu niet, dan niet en nooit niet.

Rest mij iedereen veel wijsheid te wensen voor de toekomst. Laat je niet gek maken; geniet van je leven en je vrijheid. Denk eraan: je innerlijke vrijheid kan men niet afnemen.

Lang leve het verzet en de burgerlijke ongehoorzaamheid.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags . Bookmark de permalink.