CBDC en WHO

Terwijl wij allemaal voetbal kijken dendert de “Great Reset” trein gewoon door. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft haar nieuwe contracten met haar leden rond. In de toekomst is het vele malen eenvoudiger om wereldwijde maatregelen af te kondigen waar alle landen (aangesloten) zich verplicht aan moeten houden. Bij een volgende (en die gaat er komen) “PULL-OUT-ALL-THE-PLUGS” van de terrorist Tedros is het gewoon gehoorzamen geblazen voor alle regeringen. De macht ligt definitief bij ongekozen wereldwijde NGO’s en allang niet meer bij (zogenaamde) democratisch gekozen volksvertegenwoordigers.

Saillant detail is dat de heer Tedros zelf nooit een “vaccin” heeft genomen. Hij geeft dat openlijk en ruiterlijk toe. Ik vraag me steeds vaker af wie van onze leiders zich heeft laten prikken. Het zou een eye openener kunnen zijn voor vele burgers als we figuren als Fauci, Gates, Biden maar ook Rutte en de Jonge eens, middels een bloedproef, mochten controleren op de prik. Ik heb daar persoonlijk namelijk mijn gedachte over.

De oversterfte neemt toe, zonder dat daar ook maar iemand in de politiek en MSM aandacht aan besteed. De film “Died Suddenly” legt het een en ander vast voor de toekomst. Een document met tientallen getuigenissen. Begrafenisondernemers, balsemers en levensverzekeringsmaatschappijen trekken aan de bel. De prikken zijn een biologisch wapen om de mensheid uit te dunnen. Het narratief spreekt van SADS (Sudden Adult Death Syndrome) en blijft volhouden dat niet echt duidelijk is waar de oversterfte vandaan komt. Stijgingen van 40% in de leetijd van 20 tot 50 zijn geen uitzondering. De VS voert de lijst aan.

De propaganda duurt voort, op alle vlakken. Leugenachtige verslagen van de oorlog in Oekraïne, een nieuwe covid-golf, Putin zou met kernwapens dreigen, die “boze” Russen draaien de gaskraan verder dicht, De EU wil een (fake) plafond voor de gasprijzen, enz, enz, enz. De leugens zijn zo ongelooflijk doorzichtig dat ik me werkelijk afvraag of er nog mensen zijn die er waarde aan hechten.

Zelfs mijn geliefde sport wordt doordrenkt met politieke propaganda. Het gaat meer over een aanvoerdersband dan over het voetbal zelf. Overigens lijken alleen Europa en de VS zich hier druk over te maken. De rest van de wereld is er niet mee bezig, gezien het publiek op de tribunes. China zou beelden van het WK censureren? Denkt er iemand over na wat wij te zien krijgen?

Geef het volk brood en spelen, zegt het klassieke spreekwoord. Maar vooralsnog lijken het alleen spelen. Het brood (graan) wordt almaar schaarser en een (VN) graandeal moet voor meer ruimte zorgen. Maar het graan gaat niet naar de behoeftigen. Het gaat, volgens de normale kapitalistische regels, naar de hoogste bieder en komt in de Europese havens terecht.

Last-but-not-least: de Central Bank Digital Currency (CBDC) wordt doorgedrukt, zonder enige inbreng van burgers of zelfs volksvertegenwoordigers. Maxima (sinds wanneer mag die zich politiek bemoeien?) en vooral onze “Nederlandse Minister van Financiën” Sigrid Kaag duwen de trein voort. Ja, ik zet het opzettelijk tussen aanhalingstekens want dit mens heeft bijzonder weinig op met Nederland of het belang van de Nederlandse burger. Het globalisme straalt ervan af, bij alles wat ze doet en zegt. De Tweede Kamer behandelt de kwestie maar het lijkt een farce, een toneelstuk.

Kunnen onze volksvertegenwoordigers nog invloed uitoefenen op deze munt? Niet echt, is de conclusie. Rapporteur Mahir Alkaya constateerde na afloop van het debat dat de besluiten niet in het Nederlandse parlement worden genomen.

Experts waarschuwen voor het gevaar van de CBDC, vooral in combinatie met het Social Credit System. Het gaat om controle, wereldwijde controle, “the new world order“, THE GREAT RESET!

En Klaus keek en zag dat het goed was

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Oekraïne, Sport, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.