Anti-Boeren-Beleid is Globalisme

BLCKBX is weer actief met een live verslag van de boeren-protesten in Zwolle. Goed werk, laat me daar duidelijk in zijn. Zij lijken de enige die werkelijk, op een prima wijze, verslag doen van de protesten en de onvrede van de boeren in beeld en geluid weergeven. Want het stopt niet, het houdt niet op, niet vanzelf. Blijkbaar moet het boerenbedrijf kapot, de voedselvoorziening weg.

Wat kan ik daar aan doen? Wat kan ik bijdragen? Ik voel me zo machteloos. Ik zie het allemaal gebeuren maar weet niet waar ik kan steunen. Een bijdrage hier, een gift daar, een maandelijkse steun aan BLCKBX … het lijkt allemaal niet genoeg en soms zelfs mijn eigen geweten sussen. Ik hang de vlag uit, omgekeerd natuurlijk. Een rode zakdoek eronder i.p.v. een oranje wimpel. Mijn vrouw heeft al maanden een rode zakdoek aan haar tas.

Vaak vind ik zelfs BLCKBX te gematigd. Ook zij maken de fout om teveel op de details te gaan zitten. Vandaag ook: het gaat om de PAS regeling. De provincie moet handhaven, van de rechter. Wat kun je daar aan doen? Maar dit soort details maken het juist zo verschrikkelijk ingewikkeld. Moeten we op deze details in gaan? Laten we niet vergeten dat een rechter niet oordeelt over gerechtigheid, over waarheid of over eerlijkheid. Een rechter oordeelt of de wet juist wordt toegepast en als de wetten onredelijk zijn heeft de gang naar de rechter dus nauwelijks zin. Redelijkheid en billijkheid, wat nog altijd staat beschreven in ons Burgerlijk Wetboek, is zeer ver te zoeken.

Dan wordt er een boer geïnterviewd die verbazend goed lijkt te zien wat er aan de hand is. “Het is genoeg. Er is een grens bereikt. Tot hier en niet verder.“. Hij kijkt voorbij de onderhavige regeling en zelfs voorbij de Nederlandse overheid. En DAT is precies wat we meer en meer moeten doen. “Je zag het in de vorige eeuw. In de Sovjet-Unie wilde men ook de landbouw reguleren van bovenaf. Het resultaat was een gigantische hongersnood met miljoenen doden tot gevolg.“. Deze boer lijkt geleerd te hebben van de geschiedenis, in tegenstelling tot onze politici.

Want het gaat niet om de PAS regeling, het gaat niet om stikstof; het gaat zelfs niet om klimaatverandering of de “opwarming van de aarde”. Het gaat om het reguleren van de landbouw, onze voedselvoorziening, wereldwijd. De signalen zijn overduidelijk: Bill Gates, die ooit begon met het creëren van een monopolie op gebied van automatisering over de gehele wereld, legde zich een paar jaar geleden toe op de monopolisering van de vaccin industrie. Hij is geen IT’er, hij is geen viroloog; hij is zelfs geen arts. Hij is een monopolist, een specialist in het creëren van dominantie in een bedrijfstak. En waar heeft hij nu zijn zinnen op gezet? Op landbouwgrond! Bill Gates is inmiddels de grootste bezitter van landbouwgrond in de VS. Zegt het iets over de nabije toekomst? Voor mij wel.

Bill Gates sr had het al jaren geleden over het terugbrengen van de wereldpopulatie; of in ieder geval het terugbrengen van de groei. Bill Gates (jr) is ermee opgegroeid.

Onze wereld wordt niet meer geregeerd door democratisch gekozen regeringen. Die tijd is (definitief?) achter ons. Onze overheid wordt gestuurd door ongekozen EU ambtenaren. De EU wordt op hun beurt gestuurd door NGO’s en lobbyorganisaties zoals de VN, de WHO en het WEF. Deze NGO’s worden op hun beurt weer aangestuurd door heeeeel veel geld van een paar rijke globalisten. Dat is geen complottheorie maar werkelijkheid. Kijk naar de financiële steun van Bill Gates aan de WHO, naar de financiële steun van de Rockefellers aan de Johns Hopkins University en ga zo maar door. Het is openbaar, geen geheim, geen “conspiracy” maar harde werkelijkheid.

Ik realiseer het me ook: Het is te gruwelijk om aan te nemen; te mensonterend om waar te kunnen zijn, toch? Maar wat als? Moeten we niet stilaan met de mogelijkheid rekening gaan houden dat dit een groot plan is, een “Great Reset“, een nieuwe wereldorde, “building back better“.

Een monopolist vergaart eerst de absolute controle over de automatisering van de wereld, ook onze overheden, en krijgt zo toegang tot onbeperkte informatie over iedereen. Vervolgens vergaart hij de absolute controle over de vaccin industrie, in de jaren voorafgaand aan een wereldwijde pandemie. Toeval? Nu is hij bezig met het vergaren van een monopoliepositie op het gebied van landbouwgrond. Wat komt er aan? Een wereldwijde hongersnood?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.