Overtuig niet maar inspireer

Schreeuw niet maar creëer.

Overtuig de ander niet maar inspireer.

We hebben het nu wel door denk ik. Het nieuws dat we voorgeschoteld krijgen is slechts een kunstmatige spiegel van hoe we onszelf zouden moeten zien. Maar mijlenver verwijderd van de werkelijkheid.

Op het moment dat we verbinding maken met de Wi-Fi, worden we gebombardeerd met angst en weerstand, verdeeldheid en verwarring. En of je er nu naar handelt of niet, het nieuws schiet dwars door je menselijkheid en verandert onherroepelijk de structuren van je spirituele bestaan.

De elites hebben het moeilijk en ervaren weerstand van het volk. Mede door ons verhoogde bewustzijn neemt een grote groep mensen steeds meer het heft in eigen handen. Nee, we willen geen gedwongen medisch advies, we willen geen oorlog in gestuurd worden en nee we willen niet meegaan in de digitale munt. Brussel en Washington vallen, de barsten in het regime waren nog nooit zo zichtbaar als nu. De elites doen er achter alles aan om de scheuren te verbergen door nieuwe schokgolven te creëren, om ons af te leiden van het waarnemen van hun zwakte.

En wij worden dan geacht voor of tegen te zijn. En misschien moeten we het nog leren, maar aan welke kant je ook staat en hoe harder je schreeuwt, hoe meer je uit jezelf stapt. Het gaat er niet om om naar buiten te schreeuwen, maar de truc is om binnen te blijven. Laat het circus aan je voorbijgaan alsof het een kaartspel is. Wat het in feite ook is! Schreeuw niet maar creëer. Overtuig de ander niet maar inspireer. Zo kunnen we onze wereld opbouwen en negeren we degenen die net doen alsof ze boven ons staan 😉

Ik kan nog pagina’s doorschrijven, want ik zit momenteel in een slangenkuil waar ik de essentie van ons wezen probeer uit te graven voor het komende tweede deel van “De Oercode (II)”.

Ja, we zijn in volle glorie onderweg en ik voel zoveel waarheden die we oogsten. Het klinkt misschien een beetje te cliché, maar ik kan geen belangrijker verhaal bedenken dan het verhaal dat we nu aan het maken zijn. Het beste van alles: het is niet moeilijk te begrijpen. We hebben gewoon een herinnering nodig aan wie we zijn, wat onze echte kracht en energie is en waar de mensheid voor staat.

Blijf me alsjeblieft steunen. We hebben 50% van ons budget binnen (GEWELDIG) maar willen de film zo goed mogelijk afmaken waarbij ik mijn team heel graag de compensatie geef die ze verdienen. Ik wil ze dit graag bieden, maar dat hangt af van jullie steun.

Deel mijn verhaal alsjeblieft via je netwerk en als je kunt, steun me dan via

Bedankt voor je steun

Met grote groet,
Marijn

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne, Overheid, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.