Topcoach gestraft, wangedrag beloont.

Als jarenlange fan van Jol was ik teleurgesteld dat hij ontslag nam.
Was het onder druk of werkelijk een eigen beslissing? We zullen het wellicht nooit weten.

Ja, de resultaten vielen even tegen, toegegeven. Maar er is, wat mij betreft, geen nood. De achterstand in de competitie is te overzien en ook Twente en PSV zullen hun terugval kennen. Jammer dat Martin de rekening hiervoor krijgt. Vorig jaar immers nog NET geen landskampioen en dit jaar werd de voorronde CL overleeft. Op zich geen slechte resultaten.

Omgekeerde wereld met die omhoog gevallen irritante Uruguayaan. In de competitie 7 wedstrijden geschorst omdat hij zijn tanden zet in de tegenstander. Hoe haalt hij het in zijn hoofd? Een vent die als spits en aanvoerder een voorbeeld moet zijn voor zijn team benadeeld zijn team voor 7 wedstrijden met een achterlijke actie.

Ook in de CL was hij al eens geschorst dit jaar. En vanavond begint hij “scherp” aan de wedstrijd. Hij kan geen gele kaart meer gebruiken want dan wordt hij wéér geschorst.

Als “beloning” voor zijn gedrag begint hij gewoon weer als aanvoerder. Blijkbaar vind de kersverse trainer Frank de Boer dit een voorbeeldig gedrag. En wat doet de vent? Gewoon weer een belachelijke buiteling maken in het strafschopgebied van de tegenstander; resultaat: GEEL en dus wéér een schorsing.

Schop die klojo terug naar zijn geboorteland!!!

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.