Pasje om te roken.

De Nederlandse Politiek heeft definitief zijn verstand verloren. Alle verbondenheid met de burger is verloren en zeer ver te zoeken.
Wie verzint er nu een pasje om je rookwaren te mogen kopen?

Scenario:

Het jaar 2045. Onder druk van de EU heeft Nederland allang haar gedoogbeleid laten varen. Drugs, in welke vorm dan ook, zijn zeer strafbaar en speciale cannabis- en nicotine-eenheden maken jacht op alles wat “rookt”.

Mijn kleinzoon is afgestudeerd en politiek actief. Hij neemt plaats in de 2e kamer voor de partij VVN (Vernieuwde Vrijheid Nederland) als plotseling een journalist op de proppen komt met een pasje uit 2011. Dat bewijst toch zeker dat hij staatsvijand no 1 is, toch?

Tja, laten we hopen dat de gemiddelde Nederlandse burger dit ook snapt en de “gedoogde” coffeeshops rechts laat liggen. Gelukkig zijn er nog genoeg overjarige hippies die gewoon aan hun eigen deur met zorg thuis gekweekte eerlijke ambachtelijke NEDERWIET aan je
willen verkopen. Niet om er snel steenrijk van te worden maar om principiele redenen en hooguit om de kosten te drukken.

Nice move Den Haag, nice move …..

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.