BNN in de maling genomen door ‘junk’ ?

BNN: “Tot onze verbijstering blijkt dat ‘Tommy’ uit Spuiten en Slikken zijn verslaving heeft verzonnen.” Check het hele verhaal hier.

Dat is toch humor ten top. Nu is dit zielige mannetje de grote boosdoener. Geen enkele verantwoordelijkheid wordt genomen door BNN of de programma-makers van “Spuiten en Slikken”.

En blijkbaar slikt weer heel Nederland dit, zeker gezien de reacties op Facebook.

Ik accepteer het niet. Er is geen sprake van een vooronderzoek; NIETS. Heel eenvoudig vragen om een ID was al voldoende geweest. Er is wellicht wel sprake van een onderzoekje of dit goed is voor de kijkcijfers, dat wel. Maar even het waarheidsgehalte checken, ho maar!

Denk niet dat dit een uitzondering is. Ik heb zelf meermaals in een programma gezeten zoals “Life & Cooking” en “Rondom 10”. Ook daar doet men geen enkel vooronderzoek. Wel een gesprekje vooraf om in te schatten wat je te zeggen hebt en of dat past in het programma en/of wat de programmamakers willen vertellen maar daar blijft het dan ook bij. Nooit heb ik me moeten legitimeren. Nooit is er gevraagd of ik aan kan tonen wat ik beweer. Niets van dat alles. Het programma draait slechts om de programma-makers en hun eigen ego; hun eigen boodschap; hun kijkcijfers en de sensatie.

Waarom geen onderzoekje? Waarom zouden ze; ze nemen toch geen verantwoordelijkheid.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.