Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither.

Aldus Benjamin Franklin. “Zij die hun vrijheid opgeven voor veiligheid verdient geen van beiden.“. Het lijken holle woorden maar ze zijn o zo actueel.

De Burgemeester van Lierop verbied een feest van bikers. Zijn reden? Criminele organisatie (zijn eigen woorden) ondanks dat onze rechterlijke macht het daar niet mee eens is. In een brief, huis aan huis verspreid, verklaart hij dat niet de juiste vergunningen zijn afgegeven. Totale onzin! Er zijn geen extra vergunningen nodig voor een feestje in een kroeg waar alle vergunningen voorhanden zijn.

Zelfs als de organiserende club garandeert dat het feest niet doorgaat zet hij voor honderdduizenden euro politie in. Mensen, met de auto, mogen Lierop niet in omdat de politie hen bestempeld als “volk dat wel eens naar dat feestje zou kunnen gaan“.

Waarom?

Wat is het doel?

Wie dient het?

Waar stopt het?

 

Zij die hun vrijheid opgeven voor veiligheid verdient geen van beiden!

Dit bericht is geplaatst in MotorClub's. Bookmark de permalink.