De echte criminelen.

Belford

Jordan Belfort, veroordeeld georganiseerd crimineel. Duizenden mensen opgelicht en in het verderf gestort. Miljoenen vergaard door zijn criminele activiteiten. HET gezicht van de financiële criminelen. Het toonbeeld van de corruptie van Wallstreet.

Jordan Belfort, succesvol zakenman, 49 miljoen verdient in één jaar. Expert op het gebied van verkooptechnieken. Inspirator voor velen.

WolfHij is in Nederland. Honderden mensen betalen 90 euro voor een kaartje om deze man te zien. Om van hem iets te leren. Honderden jongeren vooral, studenten. Deze man is toch vooral de man die snel rijk werd, “the American dream”.

Spijt heeft hij er ook niet echt van gezien zijn commentaar: “Ik ben gek op geld en ik wil er heel veel van verdienen. Het is geweldig.“.  Zelfs een film over hem is een blockbuster: “The Wolf of Wall Street“.

Dat verontrust mij. Dat mensen hier naar luisteren. Hier naar komen kijken. Hier iets van willen leren. Maar meer nog dat DIT nieuws is. Dat dit hier in Nederland nog steeds min of meer als een successtory wordt gepresenteerd. De man is een HELD!

HellsAngelsZet dat eens even in contrast met bijvoorbeeld de Hells Angels: opgepakt voor 3-voudige moord, vastgezet en in een façade-proces, dat nog nooit vertoond was, veroordeeld. Na jaren detentie in hoger beroep VRIJGESPROKEN. Geen schade vergoeding gekregen. En wat het ergste is:  Politie, Justitie en media zeggen nog steeds dat ze het gedaan hebben. De mannen zijn gebombardeerd tot het schrikbeeld van deze tijd.

Volgen jullie het nog? Veroordeeld georganiseerd crimineel is een held en onschuldige vrijgesproken bikers zijn het schrikbeeld. Leg het mij uit want ik begrijp het niet meer.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.