Hide the messenger

3 artikeltjes en ook hier stromen de berichten binnen. Gekkies, complottheorie├źn, idioten, “gesjeesde zieleknijpert” (letterlijk ­čÖé . Ik hou niet zo van (terug)schelden maar Robert Jensen noemt deze reaguurders “bruikbare idioten“. Valt wat voor te zeggen.

Ik spreek slechts mijn zorgen uit over wat er gaande is en stel vragen; in mijn optiek gelegitimeerde vragen. De maatregelen zijn tenslotte behoorlijk ingrijpend.

Zoals opgemerkt in mijn vorige blog gisteren even terug naar Google:

Zoekopdracht in Google en dezelfde zoekopdracht in DuckDuckGo. Ik zoek naar dr. Andrew Kaufman, gewoon voor achtergrondinformatie. Deze man is behoorlijk “trending” maar vreemd genoeg vind Google zijn site NIET, 3 pagina’s (wellicht meer) zonder link naar zijn site. Duckduckgo daarentegen vind hem direct, bovenaan, 3 trending filmpjes en zijn eigen site. Hoe is dat mogelijk?

De afgelopen weken zijn er veel filmpjes van Youtube verdwenen, zogenaamd om “nepnieuws” te weren. De bekendste is wel het interview van London Real met David Icke. No worries, wij hebben het bewaard ­čÖé Overigens, ook weer opvallend: zoek David Icke maar eens in Google; en dan in DuckDuckGo. Mooi he?

Niet alleen de MSM wordt dus behoorlijk gecensureerd; Ook Google en Youtube (ook van Google) doen vrolijk mee.

Maar een nog beter interview zag ik met Patrick Bet-David van Valuetainment. Dit staat (nog) op Youtube en anders hier. Ik geef toe, 2 uur en een kwartier interview is een fikse zit maar ik beloof, het is het waard. Wij hebben dit interview ook bewaard en het is hier te zien:

Meteen in het begin krijg je een heel interessant antwoord (in ieder geval vroeg ik me het af): Waarom werd het filmpje van London Real verwijderd van Youtube? Volgens Youtube was dat omdat er 5G in wordt genoemd. Onzin zegt David. Filmpjes van Andrew Kaufman worden ook verwijderd en die heeft het helemaal niet over 5G. De overeenkomst is “bestaat Covid-19?“. DAT is de reden.

Het hoogtepunt vond ik de vraag van Patrick: “Maar je beweerd dat Covid-19 niet bestaat. Bewijs dat eens.“. David is duidelijk verontwaardigd. Allereerst hoe bewijs je dat iets NIET bestaat? Maar moet het niet zo zijn dat WHO of CDC met een bewijs moet komen dat het WEL bestaat? Zijn daar in de medische wetenschap geen regels voor? Koch’s postulaten?

De “bruikbare idioten” zullen het wel weer afdoen als een AluHoedje of Gekkie maar ik vind het zeer legitiem. Zeer terechte vragen en opmerkingen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona. Bookmark de permalink.