Ander nieuws

Het nieuws wijzigt al naar behoefte van de overheid. Zoveel is mij inmiddels wel duidelijk. We hebben dat in het afgelopen jaar meermaals gezien. Als de (voorspelde) doden niet meer geloofwaardig zijn gaan we gewoon over naar een prognose van de ziekenhuisopnames. Indien dat ook niet meer geloofwaardig is voeren we de PCR-testen gewoon op en gaan we de bevolking berichten over “besmettingen”. Dat dit helemaal geen besmettingen zijn maar slechts positieve PCR-tests doet er helemaal niet meer toe.

Maar nu hebben we een nieuwe: blijkbaar neemt de “angst” af voor het “killer-virus” dus de nieuwe trend in berichtgeving is BOETES. Wellicht krijgen we daar onze burger mee in het gareel. Werkelijk elke Main Stream Media bericht er over. Het nieuwe middel om mensen BANG te houden. Maar deze keer niet bang voor een onzichtbaar virus maar werkelijk bang voor onze overheid.

Misschien is dat ook wel wat we ons langzaam aan moeten gaan realiseren: we hoeven nergens bang voor te zijn; alleen voor onze eigen overheid.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , . Bookmark de permalink.