Het meest belangrijke bericht ooit

Ik heb een tijd moeten denken of ik hierover wilde schrijven. Deze stelling maakte namelijk zelfs mij bang en ik ben niet zo makkelijk bang te krijgen. Ik wil eigenlijk niet meewerken aan berichtgeving die mensen bang maakt. Maar de stelling is te belangrijk en te gruwelijk. Er niet over schrijven zou me deel maken van de grote meerderheid van zwijgers; deel van de overweldigende massa die het laat gebeuren. Dus schrijf ik wat ik weet en wat ik hierover denk:

Vele doctoren en deskundigen hebben inmiddels geschreven over de verschrikkelijke bijwerkingen van het mRNA vaccin en nog meer over de onwetendheid. Het vaccin is nog altijd in een experimentele fase (tot eind 2023) en mensen die zich laten vaccineren werken mee aan een wereldwijde trial. Dat dit in strijd is met de Neurenberg Code heb ik al eerder gemeld. Daarbij kan een vaccinatie niet ongedaan worden gemaakt. Eenmaal ingespoten blijft dit mRNA actief.

Maar als je denkt dat het niet erger kan heb ik gruwelijk nieuws. Niet alleen die mensen die zich laten vaccineren lopen gevaar maar de gehele wereldbevolking. Zoals we allemaal weten zijn we omringd met miljoenen virussen. Verreweg de meeste zijn niet gevaarlijk. Maar zo af en toe muteert een virus tot een ziektekiem en maakt mensen ziek of kan soms zelfs letterlijk levensgevaarlijk zijn. Over die mutaties zijn nog altijd heel veel vragen en men weet daarvan ongeveer zoveel als van ons universum.

Het mRNA vaccin moet ons immuunsysteem helpen door RNA en DNA te veranderen (muteren) en zo te helpen tegen besmettingen zoals COVID-19. Het richt zich echter helemaal niet uitsluitend op COVID-19 want, ten eerste weet men daar te weinig van en ten tweede wil men voorbereid zijn op nieuwe varianten (mutaties). Elk gevaccineerd mens is dus een potentieel lopend laboratorium dat de instructie heeft gekregen aan te vallen en te muteren wat er in je lichaam zit of binnenkomt. De kans op gemuteerde virussen is hiermee met een gigantische factor toegenomen en daarin ligt wellicht het grootste gevaar wat de mensheid ooit heeft gekend. Dit is mogelijk Armageddon.

Denk er aan dat de mRNA vaccins nieuw zijn. Nog nooit eerder heeft men deze methode gebruikt, laat staan op deze schaal. Zelfs de fabrikanten geven ronduit toe dat ze nog heel veel niet weten, vooral over de lange termijn gevolgen.

Tot slot wilde ik je deze stelling ook niet onthouden: “Kort voor de Spaanse griepuitbraak werd aan beide zijden van het front (WOI) massaal gevaccineerd tegen griep (soms kregen ze 36 vaccinaties). Medische historici geven aan dat Spaanse griep geen virus was, maar een vaccinatieramp.” ( Dr Jaroslav Belsky, 24-3-2020, 9 jaar geneeskunde en 2 jaar moleculaire biologie)

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.