Oogkleppen af!

Soms wordt ik er helemaal moedeloos van. Zijn er nog steeds mensen die de leugens, propaganda en complete BULLSHIT geloven? Hoe kan dat? Het moge inmiddels toch wel duidelijk zijn. Ik zal de afgelopen week even samenvatten:

We doen het voor de ouderen

Deze week kwam het regeerakkoord: De AOW wordt losgekoppeld van het minimumloon. Dat betekent domweg dat de AOW de inflatie niet meer kan en zal bijhouden en de koopkracht van de ouderen gaat krimpen! Voor wie deden we het ook alweer?

We doen het voor de zorg

De komende regeerperiode begint met een initiële injectie van 100 miljard in de zorg. Maar aan het einde van de rit (2025) zal blijken dat ze toch 5 miljard bespaard hebben. Sigaar uit eigen doos? Niet echt. Die “injectie” gaat namelijk helemaal niet naar de verpleging, ziekenhuizen, e.d. Het gaat naar (onnodige) “vaccins”, “Boosters” en een “coronapaspoort”. Ergo: bezuiniging van 105 miljard op de werkelijke zorg. Dus terwijl wij onze bedrijven, gezinnen en toekomst kapot zien gaan vóór de zorg breken zij de zorg verder af.

Mocht je je nog afvragen wie al die “gratis” injecties en andere onzin betaald dan is hier je antwoord: die geweldige verplegers en verpleegsters en de ziekenhuizen. JOUW ZORG. Het zal me niet verbazen als die rekening met een omweg bij de zorgverzekering terecht komt en we die dus gewoon weer zelf betalen.

POS-PCRtest = besmetting

Al maanden geleden is zeer duidelijk uitgelegd dat een Positieve PCR-test geen besmetting is, door onze “eigen” Marion Koopmans. Ook is gebleken dat de test niet deugd: de cycli zijn veel te hoog en de test amplificeert een heel klein deeltje dat niet uitsluitend native is aan COVID-19. Toch blijven we alles baseren op deze malafide test.

Omicron variant

We hoorden de laatste persconferentie constant over de oprukkende omicron(zin) variant. Meerdere personen hebben inmiddels, bij positieve test, gevraagd welke variant ze hebben. Niemand krijgt antwoord. Sterker: daar wordt helemaal niet op getest. Wat blijkt: de verspreiding van varianten worden berekend aan de hand van een geografisch model. Weer een computer model (die er altijd naast zitten) die geografische verspreiding berekent. Die weer terugkoppelen aan positieve tests in die regio en VOILÀ: We hebben hoeveelheden “besmettingen” van een variant. Tja, je hebt halve waarheden, leugens en statistieken.

Vaccin werkt niet dus we moeten een vaccin

Dit is en blijft natuurlijk de leukste: de injecties blijken gewoon domweg niet te werken. Mensen zijn nog steeds besmettelijk, kunnen nog steeds ziek worden en komen nog steeds in het ziekenhuis. Oplossing: méér van die rommel injecteren! Wie gelooft daar nou nog in? Welke idioot gaat er nu nog een “booster” halen?

Financieel

Iets meer dan een week geleden schreef ik al dat een uitleg over inflatie zonder daarbij de enorme geldcreatie te benoemen gewoon misleiding of propaganda is.

Madelon Vos, erkend financieel expert, onderschrijft mijn mening en is daar ook verbolgen over. Zelf benoemt ze de “ongebreidelde geldcreatiewaar men aan voorbij gaat. Dankjewel Madelon. Kan overigens geen kwaad om wat meer van haar te kijken. Ik kreeg er meer inzichten van.

Weer (intelligente?) lockdown

Ondanks dat men al sinds maart 2020 weet dat een lockdown schadelijk is voor de zorg (Qalys) en het advies van de WHO tegen de lockdowns duidelijk is, gaan we het toch maar weer eens doen. We laten ons weer beperken in onze vrijheid en WAAROM? Niemand kan het meer uitleggen. Waarom doen we dan mee? STOP ERMEE en kies om te leven!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.