Complottheorie blijkt complotpraktijk

Al bijna 2 jaar worden alle beweringen dat onze regeringsleiders van buitenaf gestuurd worden van de hand gewezen als “complottheorieën”. Zelfs toen de Tweede Kamer onze Minister President Mark Rutte hierover ondervroeg begon hij zelf met een “complot” verhaaltje. Maar Gideon van Meijeren betrapte hem op zijn leugens. Eveneens al maandenlang vragen we ons af waarom al die Europese leiders nagenoeg hetzelfde doen. Wie is de “coördinator” van bovenaf. Wie geeft nou eigenlijk leiding aan onze leiders? Allemaal complottheorien. Niks van waar. Niet geloven.

Nu, na lang aandringen, is de zogenaamde “complottheorie” blootgelegd en kunnen we het gerust een complotpraktijk noemen. De correspondentie, of tenminste een gedeelte hiervan, tussen het World Economic Forum (Klaus Schwab) en onze regeringsleiders en hun topambtenaren is openbaar gemaakt en ter download gezet. Dat heb ik ook gedaan en ik ben het aan het uitzoeken. Alles wijst op een innige relatie met een niet democratische organisatie van (op zijn zachtst gezegd) zeer welgestelde elite die, compleet met handvesten en manifesten onze leiders (proberen te) beïnvloeden.

Als je alvast mee wil lezen: Correspondentie-WEF. Ik ben nog volop aan het uitzoeken en nog niet op de helft maar dat komt met de komende dagen. Ook ga IK alles lezen. Ik hou jullie op de hoogte.

Voorproefje:

Kamervraag:
Kunt u zich herinneren dat u tijdens de bijeenkomst van het WEF op 27 januari jl. uw steun heeft uitgesproken voor het plan van het WEF om een “wereldwijde voedseltransitie” te realiseren?
Antwoord 15 december 2021:
Er is bij het kabinet geen plan van het WEF voor een wereldwijde voedseltransitie bekend.

Brief WEF (Klaus Schwab) aan Mark Rutte, 11 december 2020:
It is my honour to invite you to share your perspectives during the Leadership Panel on Transforming Food Systems and Land Use, which will take place on 27 January from O9:OO to 09:45 CET in the context of the World Economic Forum.

Heeft er nog iemand een complottheorie? De mijne zijn inmiddels bijna allemaal uitgekomen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.