De BOA van RTLnieuws

Zoals eerder vermeld belde een journalist van RTLnieuws me op 16 december jl. Het ging over de lijst van artsen op mijn blog. Hij had een duidelijk houding; hij hing het narratief aan en vond dat het wel meeviel met doktoren die het niet eens zijn met het narratief. Ik liet me ontvallen dat hij dan misschien eens moet gaan kijken waarom er plotseling een schurft epidemie heerst in Nederland. Hij zag het verband niet. Helaas, zover denken journalisten blijkbaar niet na. Ik lichte hem toe: ivermectine is een medicijn tegen schurft; begrijp je? Wellicht zie je dan het aantal artsen tegen de maatregelen.

Op 21 december verschijnt een artikel op RTLnieuws: Huisartsen schrijven ivermectine voor als coronakuur ondanks verbod. Had ik mijn mond maar gehouden. Had ik deze journalist maar laten slapen.

Ik wist dat deze overheid van alle ondernemers opsporingsambtenaren probeert te maken. Dat is algemeen bekend. Ik had echter nog niet door dat Grapperhaus de Main Stream Media al had ingelijfd bij zijn BOA-leger. Tja, dit is helaas de nieuwe werkelijkheid. Journalisten die een nagel aan de kist van onze overheid behoren te zijn, verworden tot opsporingsdienst voor de staat. Hoezo propaganda?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.